Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gilda Lazar, dupa aprobarea Codului Fiscal: Din nou, industria tutunului achita nota de plata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gilda Lazar, dupa aprobarea Codului Fiscal: Din nou, industria tutunului achita nota de plata

Noua versiunea a Codului Fiscal implica o crestere a taxelor numai asupra tigaretelor, desi nivelul de accizare a atins inca din aprilie nivelul prevazut pentru 2018, a declarat Gilda Lazar, director corporate affairs communications JTI Romania,. continuă pe Wall-Street Ro

FMI: Aprobarea Codului Fiscal, cu TVA redusa la 19%, va duce la un deficit bugetar semnificativ. Gasirea masurilor compensatorii este foarte dificila

Fondul Monetar International FMI) apreciaza ca aprobarea Codului Fiscal in forma actuala, care include reducerea TVA de la 24% la 19% de la 1 ianuarie 2016, va crea un deficit bugetar semnificativ, pentru care va fi foarte important, dar si foarte dificil de gasit masuri compensatorii, potrivit lui Guillermo Tolosa, reprezentantul rezident in Romania al FMI.

Ministrul Finantelor: Deficit mai mare decat cel asumat, dupa aplicarea Codului Fiscal, insa sub 3% din PIB

Ministrul Finantelor Publice a declarat, miercuri, ca deficitul bugetar va depasi tinta ajumata de autoritptile de la Bucurelti, de 1,2% din PIB in 2016, ca urmare a aplicarii noului Cod Fiscal, insa.

FOTO. Victor Ponta, dupa adoptarea Codului Fiscal: Sunt un premier mandru si fericit

Victor Ponta, premierul autospendat al Romaniei din cauza unei operatii la menisc suferita in Turcia, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca este un un premier mandru si fericit deoarece Uniunea Social-Liberala si-a indeplinit azi toate promisiunile economice si sociale.

Eugen Teodorovici: Impactul bugetar al Codului fiscal, 12 miliarde de lei. Este posibil ca reducerea TVA sa se aplice inainte de 1 ianuarie 2016 (VIDEO)

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala au fost adoptate pe articole, miercuri. Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat ca impactul bugetar al codului fiscal este de 12 miliarde lei si principala.

Consiliul Investitorilor Straini: Adoptarea Codului Fiscal este un pas inainte, dar Codul de procedura fiscala mai are probleme

Adoptarea Codului Fiscal reprezinta un pas inainte, insa in privinta Codului de Procedura Fiscala mai sunt o serie de aspecte de clarificat, a declarat joi Daniel Anghel, vicepresedinte al Consiliului Invetitorilor Straini CIS), in cadrul unei conferinte de presa.

Principalele 10 modificari ale Codului Fiscal

Prim-vicepresedinte PNL Andreea Paul prezinta principalele 10 modificari ale Codului Fiscal.

Teodorovici nu a ajuns la un consens cu Comisia Europeana in privinta Codului Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, a anuntat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Microsoft se razgandeste din nou in legatura cu versiunea gratuita a Windows 10

Vineri, Microsoft a descris conditiile care trebuie indeplinite pentru a beneficia de Windows 10 gratuit. Din nou, invatam ca daca ceva suna prea bine ca sa fie adevarat, probabil nu este. Cei de la Microsoft au publicat vineri o serie de reguli de care trebuie sa tii cont pentru a aveaWindows 10gratuit. Mai exact, acestia [] Microsoft se razgandeste din nou in legatura cu versiunea gratuita a Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dolarul isi umfla din nou muschii in fata euro

Dupa ce in prima sedinta a saptamanii, volumul a coborat din nou sub nivelul de 50 de contracte, prima jumatate din sesiunea de marti a fost ceva mai incurajatoare.

UPDATE. Niculescu, eliminata din nou de la Eastbourne. A ratat si a doua sansa

Monica Niculescu, 46 WTA, a fost eliminata din nou, in decurs de cateva zile, in cadrul turneului Premier de la Eastbourne. Romanca intrase pe tabloul principal, direct in turul al doilea, din postura de lucky loser.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )