Libnet.ro
UNICEF

22:00

Il Giornale: Medicul Zangrillo, despre al doilea val de coronavirus: Este precum zapada la Milano...

Hotnews Hotnews,
 Il Giornale: Medicul Zangrillo, despre al doilea val de coronavirus: Este precum zapada la Milano...

Va exista un nou val de coronavirus in Italia? Si pe acest front expertii au pareri impartite, potrivit Il Giornale, citat de Rador. Pozitia medicului Alberto Zangrillo este clara si nu lasa loc de interpretari libere: Oricine, care din cele mai variate motive, isi poate permite sa spuna ca al doilea val va fi in toamna sau in septembrie sau inainte de Craciun, spune lucruri care nu au sens din punct de vedere stiintific. INTERVIU Il Giornale cu dr. Alberto Zangrillo COVID-19 nu mai exista din punct de vedere clinic si in curand va disparea . continuă pe Hotnews

Presedinte al Societatii Romane de Epidemiologie: Al doilea val nu cred ca va avea acelasi impact

Prof. dr. Doina Azoicai, cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi si presedinte al Societatii Romane de Epidemiologie, a vorbit despre cel de-al doilea val al epidemiei de coronavirus.

Nelu Tataru: Al doilea val al epidemiei de coronavirus ar putea avea loc dupa 15 octombrie Si asimptomaticii pot transmite virusul Majoritatea victimelor aveau comorbiditati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat, pentru B1 TV, ca este posibil ca al doilea val de infectari cu coronavirus sa aiba loc dupa 15 octombrie, odata cu racirea vremii. Studiul de seroprevalenta, ce va fi.

Ion Chicu, despre legea ONG-urilor: Este o incercare de a lichida statul

Premierul Ion Chicu a declarat luni, 1 iunie, intr-un brifieng de presa, ca Guvernul nu este impotriva legii ONG-urilor. Totodata, prim-ministrul a precizat ca redactia actuala a legii, votata in anul 2018 in prima lectura, nu este acceptabila pentru ca R. Moldova, prin intermediul acestor ONG-uri, isi va pierde independenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )