Libnet.ro
UNICEF

20:30

Google anunta infiintarea unui fond de patru milioane de dolari, pentru organizatiile care sprijina imigrantii

România Liberă România Liberă,
Google anunta infiintarea unui fond de patru milioane de dolari, pentru organizatiile care sprijina imigrantii

Compania Google a anuntat ca va infiinta un fond de criza in valoare de doua milioane de dolari, la care se adauga donatii in valoare de alte doua milioane de dolari, din partea angajatilor. Fondul va putea fi utilizat de mai multe organizatii americane care ii sprijina pe imigranti: American Civil Liberties Union, Immigrant Legal Resource Center, International Rescue Committee si UNHCR. continuă pe România Liberă

Guvernul intentioneaza constituirea unui fond suveran de investitii si a unui Fond National de Dezvoltare

Guvernul doreste constituirea unui fond suveran de investitii in vederea administrarii si valorificarii eficiente a participatiilor minoritare ale statului si a unui Fond National de Dezvoltare FND), conform programului de Guvernare PSD si ALDE, care insa nu mentioneaza nimic despre dezvoltarea pietei de capital sau eventuale listari ale companiilor de stat.

Chinezii de la Alibaba cumpara compania de transfer de bani MoneyGram, pentru 880 milioane dolari

Gigantul online chinez Alibaba, prin intermediul diviziei de plati Ant Financial, va prelua cunoscuta companie americana de transfer de bani MoneyGram, contra sumei de 880 milioane dolari. Ant, care detine brand-ul Alipay, are 630 de milioane de utilizatori in China, iar MoneyGram are 350. 000 de puncte de lucru in 200 de tari.

Alibaba cumpara MoneyGram pe 880 milioane dolari

Ant Financial, serviciul de plati online al companiei chineze de e-commerce Alibaba, va cumpara furnizorul de servicii de transfer de bani MoneyGram pentru suma de 880 milioane de dolari, informeaza BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )