Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google a anuntat cea mai buna tableta cu Android, Pixel C

Playtech Playtech,
Google a anuntat cea mai buna tableta cu Android, Pixel C

Daca v-ati dorit de mult timp o tableta de top cu Android care sa nu fie creata de Samsung, cei de la Google au anuntat noua Pixel C. in urma cu cativa ani, inginerii Google ne-au demonstrat ca se pricep la design cand au lansat un Chromebook foarte impresionant cu ecran HiDPI intitulat Pixel. La [] Google a anuntat cea mai buna tableta cu Android, Pixel C Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Noul Nexus 6P are aproape cea mai buna camera pe un telefon

Cei care folosesc constant smartphone-ul pe post de camera foto, au un motiv in plus pentru a se orienta catre noul terminal Google Nexus 6P. Cu toate ca nu a fost inca anuntat oficial de 24 de ore, cei de la DxOMark, o autoritate foarte importanta in domeniul testarii de camere foto, au avut deja [] Noul Nexus 6P are aproape cea mai buna camera pe un telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Clasament WTA: Irina Begu a urcat pe cea mai buna pozitie din cariera. Ce locuri ocupa romancele

Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 26 mondial, cea mai buna pozitie din cariera sa, dupa ce a castigat turneul de categorie WTA International de la Seul.

Cea mai buna reteta de sarmale de la chef Sorin Bontea

Aflate la mare, acolo unde au pus umarul la treaba pentru nunta lui Genil Hasim, dansatorul din baletul Edi Stancu, Flavia de la Neata si Margherita de la Clejani s-au trezit in bucatarie fata in fata.

Actualizarea clasamentului WTA. Simona Halep stationeaza, Irina Begu la cea mai buna clasare din cariera

WTA a dat publicitatii clasamentul mondial pentru aceasta saptamana, unul in care Serena Williams se mentine fara nicio emotie pe prima pozitie.

Balerina Marina Minoiu, nominalizata de celebra Dance Europe la categoria Cea mai buna interpretare feminina

Revista Dance Europe, una dintre cele mai prestigioase publicatii internationale dedicate artei dansului, publica in numarul lunii octombrie sub titulatura ,,Critics Choice nominalizarile realizate de cei mai importanti reprezentanti ai criticii de specialitate, in topul preferintelor acestora gasindu-se si balerina Operei Nationale din Bucuresti, prim solista Marina Minoiu.

Care este cea mai buna ora la care sa faci sex, in functie de varsta

Actele sexuale pot parea spontane insa timpul poate influenta foarte mult rezultatele. Ora optima din zi pentru sex sau somn se schimba pe masura ce imbatranim, potrivit cercetatorilor.

Curiozitati despre vise: care este cea mai buna metoda de a ne aminti ce am visat

Curiozitati despre vise. Despre ce se intampla in timpul somnului nu se stiu foarte multe lucruri. Specialistii au reusit insa sa emita cateva teorii interesante.

Begu, explicatiile unei ascensiuni frumoase: romanca a povestit cum a ajuns la cea mai buna clasare din cariera

Irina Begu s-a abonat la succes, la Seul: anul trecut, a castigat proba de dublu, alaturi de Lara Arruabarrena Spania), iar acum a triumfat la simplu.

Pamela Anderson a devenit cea mai in varsta vedeta de pe coperta revistei FHM

La 48 de ani si la doar cateva saptamani dupa ce a pozat nud pentru publicatia Flaunt, Pamela Anderson a mai bifat o premiera. A devenit cea mai in varsta vedeta care a aparut pe coperta revistei pentru.

Pamela Anderson a devenit cea mai in varsta vedeta de pe coperta revistei FHM. Starleta a rememorat petrecerile Playboy: Era totul foarte salbatic

Pamela Anderson, care in luna iulie a implinit 48 de ani, a devenit cea mai in varsta vedeta care a aparut pe coperta revistei pentru adulti FHM.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )