Libnet.ro
UNICEF

17:30

Google are cea mai buna veste pentru comentatorii de pe YouTube

Playtech Playtech,
Google are cea mai buna veste pentru comentatorii de pe YouTube

Putem fi de acord cu faptul ca nu utilizam Google+ cu frecventa cu care folosim alte retele sociale. Se pare ca si cei de la Google au observat acest lucru, asa ca au decis sa si actioneze in acest sens. Reprezentantii gigantului american au declarat ca vor transfera functii integrate dinGoogle+ in alte servicii Google. [] Google are cea mai buna veste pentru comentatorii de pe YouTube Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ioan Mang, presedintele PSD Bihor: Liviu Dragneaeste cea mai buna solutie

Ioan Mang, presedintele PSD Bihor este de parere ca Liviu Dragnea este solutia perfecta pentru partid, in acest moment.

Cea mai cautata vedeta pe Google. Ai dat si tu search pe net?

De la Taylor Swift sau Beyonce si pana la Rihanna, Kim Kardashian ori Jennifer Lawrence, iata care dintre ele este cea mai cautata vedeta pe Google! Ai dat si tu search pe net cu numele ei? .

Sinaia va avea cea mai inalta telegondola din Romania. Instalatia ajunge la 2.000 de metri

Reprezentantii Primariei Sinaia au demarat proiectul unei telegondole care sa asigure transportul turistilor de la 1. 400 de metri, altitudinea pana la care ajunge in prezent instalatia, pana la 2. 000 de metri. Investitia pentru cea mai inalta telegondola din Romania ajunge la 10 milioane de euro.

Producatorii moldoveni, prezenti la cea mai mare expozitie de incaltaminte din lume

Cinci intreprinderi autohtone de pe ambele maluri ale raului Nistru vor participa la cea mai mare expozitie de incaltaminte si accesorii din lume organizata la Dusseldorf, Germania.

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai.

Cea mai aglomerata insula din lume: cate persoane traiesc pe aceasta bucata de pamant unde nu exista cimitir si politie

Santa Cruz del Islote este o insula putin mai mare decat doua terenuri de fotbal, fiind considerata cea mai aglomerata bucata de pamant din lume. Situata pe coasta Caraibilor, la doua ore de mers cu barca de Columbia, pe insula se afla 90 de case, doua magazine, un restaurant si o scoala.

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

Mihai Mafteianu, Cronian Group: Fiscalitatea, cel mai mare pericol pentru IT. Sunt investitori care prefera Ucraina sau Belarus

Mediul fiscal instabil este cel mai mare pericol pentru industria IT romaneasca, unii investitori preferand Ucraina sau Belarus in locul Romaniei, a declarat Mihai Mafteianu, directorul general al Cronian Group, grup de companii specializat in.

Avocatul Abraham, despre Mircea Basescu: Daca va fi condamnat, are foarte putin de executat

Avocatul Pavel Abraham, aparatorul familiei Bercea in dosarul Bercea-Basescu, a explicat ca fratele fostului presedinte Traian Basescu ar putea scapa cu numai cateva luni de inchisoare, in cea mai buna.

Poate cea mai buna reclama ca sa folosesti mereu piese originale

Desi motivele pentru care e important sa folosesti intotdeauna piese originale, fie ca vorbim de telefoane, fie de masini sau orice alt tip de dispozitive sunt evidente, inca exista persoane care nu procedeaza astfel. Precum Renault, Volkswagen si Peugeot, Honda vrea sa iti aminteasca de ce nu trebuie sa neglijezi importanta pieselor originale, atunci cand [] Poate cea mai buna reclama ca sa folosesti mereu piese originale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )