Libnet.ro
UNICEF

14:00

Google cumpara una dintre cele mai utile aplicatii din lume si poate schimba radical modul in care comunicam

Adevărul Adevărul,
Google cumpara una dintre cele mai utile aplicatii din lume si poate schimba radical modul in care comunicam

In 2010, traducerea facea un mare pas in fata multumita unei aplicatii ingenioase pentru smartphone. Acum, Google cumpara acea aplicatie si pe oamenii care au dus mai departe traducerea cu ajutorul tehnologiei. Si odata cu asta diverse limbi ale lumii incep sa fie mai putin dificile. continuă pe Adevărul

Olteanu, BNR: Romania a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE, dar nu ne face sa prindem din urma celelelate tari, sa adoptam euro in 2019

Romania a avut, alaturi de Ungaria si Polonia, una din cele mai mari cresteri economice din Uniunea Europeana UE) in primul trimestru, insa un avans de 3,8% nu ajuta economia romaneasca sa recupereze decalajele fata de alte state sau sa adopte euro in 2019, a declarat Bogdan Olteanu, viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

FOTO Una dintre cele mai rare motociclete create de brandul Harley-Davidson, expusa intr-un mall din Cluj

Amatorii de motoare au ocazia, sambata, 17 mai, sa admire, la Iulius Mall Cluj-Napoca, o colectie de 15 motociclete marcile Harley si Indian. Cea mai batrana dintre exponate este un superb Indian racer, fabricat in anul 1926.

Trei agentii romanesti contesta studiul international RECMA, considerat un reper pentru piata de publicitate. Care sunt agentiile aflate in top in cea mai noua editie a raportului

Cele trei agentii de media romanesti care fac parte din reteaua MediaBrands a grupului Interpublic - Universal McCann, Initiative si BPN - au anuntat, vineri, ca nu mai participa la una dintre cele mai importante evaluari internationale privind performanta agentiilor de publicitate, RECMA. Ele arata ca resping deja de trei ani metodologia studiului RECMA. Tot vineri, holdingul local de comunicare The Group a transmis un comunicat in care arata ca ultima evaluare calitativa RECMA printre agentiile romanesti, realizata in februarie a. c. , plaseaza agentiile Media Investment, Zenith Romania si OMD pe primele trei locuri in clasament.

Christian Tour a pus ochii pe mai multe hoteluri din Spania, Grecia si Romania

Christian Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, si-a propus sa dezvolte un lant hotelier cu peste 2. 000 de locuri de cazare in statiuni din Grecia si Spania, si opereaza deja un resort de 4 stele in insula Corfu, unde.

O tara UE mai mica decat Moldova ajunge al treilea cel mai mare creditor al SUA

Dobanda titlurilor de stat americane a scazut sub nivelul psihologic de 2,5%, din cauza datelor macroeconomice slabe din ultima perioada, din cauza temerilor privind deflatia dar si dupa ce Belgia, una dintre cele mai mici tari din Europa, a intrat.

Adevarul despre integrarea europeana a Moldovei: care sunt cele mai raspandite minciuni despre Acordul de Asociere si Zona de Liber Schimb

Multi dintre cei care se opun apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeana opereaza cu zvonuri, presupuneri si chiar minciuni in loc de argumente. Care sunt 12 cele mai raspandite minciuni despre Acordul de Asociere puteti citi in suplimentul Obiectiv European, care a fost difuzat de majoritatea ziarelor din Republica Moldova.

Terapeutul Daniel Mitre a fost invitat la inaugurarea unuia dintre cele mai moderne centre de imagistica medicala din Romania

Ne-am obisnuit ca tanarul Daniel Mitre sa fie o imagine nelipsita atunci cand vine vorba despre un stil de viata sanatos si remodelare corporala.

Carlson Rezidor, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere la nivel mondial, anunta intrarea pe piata Moldovei

Pana la sfarsitul anului 2015, hotelul Leogrand va deveni Radisson Blu, potrivit unui comunicat al grupului Rezidor. Anterior s-a vehiculat ca grupul hotelier va prelua hotelul Codru.

Statul elen vinde cele mai frumoase plaje din Grecia

Fondul pentru dezvoltarea activelor statului elen va scoate la vanzare peste 70 de hectare de plaja pe insula Elafonisos, despre care cotidianul britanic The Guardian a scris anul trecut ca ar avea cele mai frumoase plaje din Grecia.

Actiune umanitara la Timisoara pentru Serbia, care se confrunta cu cele mai mari inundatii din ultimii 120 de ani

Timisoara este primul oras din Romania care incepe o campanie de ajutorare a sarbilor care se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )