Libnet.ro
UNICEF

10:30

Google a cumparat cu 25 de milioane de dolari domeniul .app

România Liberă România Liberă,
Google a cumparat cu 25 de milioane de dolari domeniul .app

Google a cumparat cu un pret astronomic domeniul . app de la autoritatea reglementata pentru domenii, o organizatie non-profit numita Corporatia Internet pentru Alocare de Nume si Numere ICANN). continuă pe România Liberă

FOTOGALERIE Aston Martin prezinta Vulcan, super-masina de 2,8 milioane dolari

Aston Martin va prezenta pe 3 martie la Salonul Auto de la Geneva supercar-ul de competitie Vulcan care dispune de motor de 800 CP, costa 2,8 milioane dolari si va fi construit in doar 24 de exemplare. Cumparartorii vor avea instructor personal care sa-i invete sa conduca pe circuit hypercar-ul capabil sa atinga 320 km/h.

Apple, obligata la despagubiri de 533 milioane dolari pentru incalcarea unor brevete

Un tribunal din Texas a impus Apple plata unor despagubiri de 532,9 milioane de dolari, dupa ce a constatat ca softul ITunes incalca trei brevete detinute de compania privata Smartflash, relateaza MarketWatch.

Nikon cumpara cu 400 milioane dolari producatorul de aparatura medicala Optos

Japonezii de la Nikon au ajuns la o intelegere si urmeaza sa plateasca 400 milioane dolari pentru compania medicala Optos care produce aparatura folosita de opticieni. Nikon, celebra pentru aparatele foto, va intra in sectorul medical unde isi va fiolosi experienta in tehnologii optice.

Exporturile romanesti pe piata din China au atins 800 milioane dolari in 2014

Volumul exporturilor romanesti pe piata din China a atins 800 milioane dolari, in 2014, fiind cu mult sub potentialul celor doua economii, a declarat Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bucuresti CCIB), conform unui comunicat remis redactiei.

Cum sa faci 8 milioane de dolari in doar 10 ore - ceasul inteligent Pebble Time

Compania Pebble, cea mai de succes firma care produce smartwatch-uri vrea sa lanseze un nou produs - Pebble Time. Pentru acest lucru a apelat din nou la Kickstarter si a strans deja aproape 8 milioane de dolari in 10 ore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )