Libnet.ro
UNICEF

11:46

Google isi va retrage echipa de ingineri din Rusia, in urma adoptarii unei legi ce prevede stocarea datelor utilizatorilor

B1 B1,
Google isi va retrage echipa de ingineri din Rusia, in urma adoptarii unei legi ce prevede stocarea datelor utilizatorilor

Google a anuntat, vineri, ca isi va retrage toti inginerii din Rusia, decizia fiind luata la scurt timp de la adoptarea unei legi de catre Moscova ce prevede stocarea datelor utilizatorilor, relateaza AFP. Grupul. continuă pe B1

Google inchide biroul de inginerie din Rusia

Google a anuntat ca inchide biroul de inginerie pe care il detine in Rusia, semn ca presiunile facute de Moscova asupra marilor companii occidentale de internet le deranjeaza pe acestea. Biroul are aproximativ 100 de ingineri, in mare majoritate rusi, ei urmand sa primeasca job-uri la Google in alte tari. Celelalte operatiuni ale companiei in Rusia nu vor fi afectate, scrie Financial Times.

Google se retrage din Rusia

Gigantul american Google a anuntat vineri ca-si va transfera toti inginerii din Rusia, refuzand sa ofere vreo explicatie cu privire la aceasta decizie, adoptata intr-un context de consolidare a controlului asupra Internetului de catre.

Un motan s-a bucurat de un festin intr-un duty free de delicatese marine din Rusia (VIDEO)

Un motan s-a bucurat de un adevarat festin intr-un duty free de delicatese marine din incita aeroportului Vladivostok din Rusia, relateaza RIA Novosti. Motanul a intrat in magazin pe 5 decembrie si a urcat in zona.

Nicolescu: Am avut probleme cu importurile de gaze din Rusia, dar furnizarile au crescut ieri

Romania a inregistrat, in ultima perioada, ca si alte state, probleme cu reducerea livrarii de gaze din Rusia, dar volumul furnizat a crescut, ieri, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, precizand ca a discutat, marti, pe aceasta tema, cu oficiali ai Comisiei Europene.

Unele banci din Rusia vor folosi Sistemul National de Plati

Mai multe banci din Rusia vor incepe sa foloseasca, in decembrie, Sistemul National de Plati, creat de statul rus ca alternativa la MasterCard si Visa, dupa ce, in luna martie, cei doi operatori au refuzat sa presteze servicii pentru mai multe banci rusesti, sanctionate de Statele Unite, conform Mediafax.

Dorinel Munteanu a demisionat de la Qabala si isi cauta echipa in Rusia

Dupa cinci etape in care nu a castigat niciun meci, Dorinel Munteanu a decisa sa plece de la Qabala, echipa clasata pe locul sapte in campionatul din Azerbaijan.

Razvan Nicolescu: Romania a intampinat probleme din cauza reducerii livrarilor de gaze din Rusia

Romania a inregistrat in ultima perioada, ca si alte state, probleme cu reducerea livrarii de gaze din Rusia, dar volumul furnizat a crescut miercuri, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, precizand ca a discutat, marti, pe.

Ucraina a inceput sa primeasca gaz din Rusia, dupa o intrerupere de sase luni

Rusia a reluat marti livrarile de gaze catre Ucraina, dupa o intrerupere de sase luni provocata de disputa privind pretul gazului si datoria neplatita de guvernul de la Kiev catre compania rusa Gazprom.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )