Libnet.ro
UNICEF

22:45

Google lucreaza la niste tatuaje care iti transforma corpul intr-un touchpad

Playtech Playtech,
Google lucreaza la niste tatuaje care iti transforma corpul intr-un touchpad

Google lucreaza la tehnologia wearable si ne surprinde cu niste inovatii cel putin ciudate. Proiectele recente, potrivit CNET, includ noii ochelari de realitate mixta, controlere de realitate. continuă pe Playtech

VIDEO Disney World, mai terifiant ca niciodata: reclama care iti ridica parul pe mana

Unul dintre cele mai mari parcuri de distractie din lume s-a deschis in pandemie. Pentru promovarea masurilor de siguranta, Disney World are un trailer de la care iti creste tensiunea. Daca.

Nu reusesti sa scapi de gandaci? Trucul care iti rezolva problema

Daca gandacii de apartament iti dau batai de cap, trebuie sa stii ca poti scapa de ei si fara sa folosesti produse toxice.

Alimente periculoase care iti pot cauza probleme cu tiroida. Risti sa te ingrasi de la ele

Glanda tiroida, cea mai mare glanda endocrina din corp, este responsabila de hormonii tiroidieni, care regleaza metabolismul si din cauza carora ne putem ingrasa. Cei care au probleme cu tiroida si nu numai trebuie sa fie foarte atenti la alimentele periculoase pentru aceasta glanda.

Salata de post care iti va tine de foame o zi intreaga datorita ingredientului secret! Reteta care se prepara in numai cateva minute

Vara, postul poate fi destul de greu de tinut. Este prea cald pentru a gati iar salate de vara care nu au proteine animale nu tin de foame mai mult de o ora, doua. Va propunem o reteta simpla de urmat, care va va tine de foame toata ziua si va fi cu siguranta chiar si pe placul iubitorilor de carne.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )