Libnet.ro
UNICEF

13:15

Google, mai buna decat Apple: Nexus 9 castiga in fata iPad Air 2 la un capitol esential

Playtech Playtech,
Google, mai buna decat Apple: Nexus 9 castiga in fata iPad Air 2 la un capitol esential

Nexus 9, cea mai noua tableta produsa de cei de la Google in colaborare cu HTC areuna dintre cele mai bune baterii de pe piata, cu o autonomie mai mare decat cea gasita pe iPad Air 2. Precomenzile pentru ultima tableta din seria Nexus de la Google au inceput sa fie onorate de astazi, iar tableta a inceput deja sa se remarce in ochii consumatorilor. Cei de la Phonearena au avut ocazia sa testeze autonomia bateriei montate pe tableta, iar []. continuă pe Playtech

Cea mai buna tableta Apple: hands-on cu iPad Air 2 si ce trebuie sa stii despre ea

IPad Air 2 a ajuns si la noi si am inceput s-o testam sa vedem ce poate face cea mai buna si cea mai subtire tableta Apple. Iata ce ne-a atras atentia si ce ar trebui sa stii. iPad Air 2 si iPad mini 3 prind Black Friday 2014 si sunt cele mai noi tablete Apple. Daca iPad mini 3 n-a primit decat un senzor Touch ID fata de anul trecut, iPad Air 2 este mai schimbata decat anul trecut.

Angela Merkel: Iesirea Marii Britanii din UE, o varianta mai buna decat restrictionarea libertatii de miscare

Cancelarul german Angela Merkel ar prefera ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europena mai degraba decat ca guvernul de la Londra sarestrictioneze libertatea de miscare a cetatenilor UE pe teritoriul tarii insulare, au declarat surse din guvernul german pentru saptamanalul Der Spiegel, relateaza EUobserver.

VIDEO OFICIAL Prezenta la vot la ora 16:00: 35,1%, mai scazuta decat la prezidentialele din 2009 la aceeasi ora. Votantii din rural au inceput sa se mobilizeze, depasind urbanul

Prezenta la vot la nivel national pana la ora 16:00 a fost de 35,1%, potrivit datelor anuntate oficial de catre Biroul Electoral Central. Comparativ, in turul I al alegerilor prezidentiale din 2009 prezenta la ora 16:00 a fost de 36,19%. Spre deosebire de situatia inregistrata la ora 13:00, cand procentul alegatorilor din urban care se prezentasera la urne era, in mod surprinzator, mai ridicat prin comparatie cu mediul rural, situatia inregistrata la ora 16:00 releva o mobilizare mai buna a votantilor din rural.

Telefonul cu cea mai buna camera: iPhone 6 Plus vs. Galaxy S5 vs. LG G3

Telefonul cu cea mai buna camera foto e cel care se potriveste cel mai bine stilului tau. Am ajuns sa facem tot mai multe poze cu telefoanele, dar nu toate telefoanele sunt la fel. Noi am testat trei dintre cele mai bune telefoane: iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S5 si LG G3. Acestea nu sunt neaparat cele mai bune, nici cele mai noi, dar sunt cele disponibile in Romania, in Europa si in restul lumii. Am ales iPhone 6 Plus, [].

Codrin Stefanescu: Iohannis e mai mult decat basist

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, considera ca Klaus Iohannis este mai mult decat basist si ca s-a gudurat pe langa Monica Macovei. Discursul este diferit intre Ponta si.

Italia anticipeaza ca va iesi din recesiune in 2015, un an mai tarziu decat era estimat initial

Italia va iesi din recensiune in 2015, un an mai tarziu decat era estimat initial, a anuntat luni institutul national de statistica Istat, care a redus prognozele privind evolutia economiei din peninsula, din.

Italia va iesi din recesiune in 2015, cu un an mai tarziu decat se estimase

Italia va iesi din recensiune cu un an mai tarziu decat era estimat initial, adica in 2015, a anuntat luni institutul national de statistica Istat, citat de Agerpres. Institutul a redus prognozele privind.

Google copiaza Apple si creeaza o solutie mult mai buna prin care sa transferi date

O noua tehnologie de la Google, denumitaCopresence, va usura semnificativ transferul de date intredispozitivele Apple si cele cuAndroid. Desi in urma cu zece ani era foarte usor sa transferi o melodie sau o fotografie intre doua telefoane prin Bluetooth, intre timp, situatia s-a complicat semnificativ din diverse motive. Acum poti obtine rezultate similare doar prin aplicatii dedicate sau tehnologii precumApple AirDrop. Din cate se pare, Google vrea sa remedieze aceasta situatie printr-o solutie cross-platform, conform Android Police. Google Copresence este [].

Angajatii care au copii sunt mai eficienti decat cei care nu sunt parinti

Parintii sunt mai organizati si mai eficienti la locul de munca decat angajatii care nu au copii, conform unui studiu realizat pe 10. 000 de femei si barbati in SUA.

in Arabia Saudita, fanii sunt mai bogati decat unii finantatori din Romania: ce prima i-au pregatit lui Reghecampf

Tehnicianul de 39 de ani e aproape de cea mai mare performanta din cariera sa de antrenor: castigarea Ligii Campionilor Asiei. Returul finalei se va juca sambata ora 19. 30, sport. ro).

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )