Libnet.ro
UNICEF

21:45

Google Nexus 5 prezentat oficial: un telefon pentru cei mai mari fani Android

Adevărul Adevărul,
Google Nexus 5 prezentat oficial: un telefon pentru cei mai mari fani Android

Google Nexus 5 a fost prezentat de gigantul online si confirma toate zvonurile. Va fi primul telefon cu Android 4. 4 Kit Kat si va avea doua culori pentru carcasa. Pretul de catalog este de 349 de dolari. continuă pe Adevărul

Specificatii pentru noua tableta Google Nexus 10 varianta 2013

Acum cateva ore, au aparut online o serie de specificatii probabile pentru o noua versiune Google Nexus 10, varianta 2013, asa cum sunt numite mai nou upgrade-urilenu foarte semnificative. Nu este o surpriza deosebita ca apar, cu doar cateva zile inainte de conferinta Google, informatii despre noi produse sau upgrade-uri la cele existente. Nexus 10 2013 era si ea in plan, o tableta care la sfarsitul anului trecut a ridicat semnificativ standardul pentru produsele cu Android. Ecranul este prezentat ca [].

Google Nexus 5 este confirmat neoficial in carcasa alba si mai primeste o data de lansare neoficiala

Google Nexus 5 mai primeste o data neoficiala de lansare si in ultimele fotografii este imortalizat intr-o nuanta de alb. Ultima luna de toamna aduce cel mai asteptat smartphone al Google.

De la 1 noiembrie se modifica Legea zilierilor si intra in vigoare o noua procedura de reinregistrare in scopuri de TVA pentru cei carora li se anulase anterior codul de TVA

In Monitorul oficial de miercuri s-au publicat atat modificari aduse la legea zilierilor cat si o noua procedura de reinregistrare in scopuri de TVA pentru persoanele impozabile la care anterior a fost anulat din oficiu codul de TVA. Schimbarile intra in vigoare incepand de la 1 noiembrie. Consultati actul normativ privitor la zilieri, aici!Consultati actul normativ cu privire la reinregistrarea in scupuri de TVA, aici!.

Veste proasta pentru cei care vor sa copieze! Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru un sistem IT care va permite verificari antiplagiat

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru cumpararea unei solutii IT de gestiune a tezelor de doctorat si a titlurilor universitare, care va permite, printre altele, verificari antiplagiat, contractul fiind.

Ascultati ce vor cu adevarat investitorii straini. Este important pentru cei locali

In multe cazuri, este bine pentru o companie sa devina publica. Dar un IPO este intr-adevar de succes atunci cand pune bazele pentru cresterea prosperitatii si bunastrarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )