Libnet.ro
UNICEF

09:45

Google Nexus 7 stabileste un record: are cel mai bun ecran pentru o tableta

Adevărul Adevărul,
Google Nexus 7 stabileste un record: are cel mai bun ecran pentru o tableta

Tableta Google Nexus 7 se va lansa in aceasta seara de la ora 19. 00 si vine cu niste caracteristici tehnice impresionante, care o pot transforma in cea mai buna tableta de 7 inci de pe piata si un adevarat succes pentru Asus. continuă pe Adevărul

Cat de buna este noua generatia Google Nexus 7, fata de tableta de anul trecut?

Cat de buna este tableta Google Nexus 7 II fata de prima generatie a acestui gadget care a schimbat piata tabletelor de 7 inci? Detaliile tehnice au aparut deja, iar evolutia de la an la an este buna.

Cel mai MARE virus de pe Pamant, descoperit de cercetatori. Are origini EXTRATERESTRE

Oamenii de stiinta au descoperit un nou virus, despre care se crede ca este cel mai mare de pe Pamant. Virusul, denumit Pandoravirus, are o marime de un micrometru, ceea ce inseamna ca este de 10 ori mai mare.

Cel mai tanar primar din Statele Unite are doar patru ani. in august, candideaza din nou

Robert Bobby Tufts are patru ani, iubeste inghetata si de un an de zile conduce oraselul american Dorset din Minnesota. Micutul, cel mai tanar primar al Statelor Unite, isi va incheia mandatul in luna august, insa spera sa castige din nou.

GALERIE FOTOZburand cu cel mai bun prieten al omului

E o pasare? Eu un avion? Nu, e un caine care zboara cu deltaplanul. Un instructor de parapanta si deltaplan din Utah este mereu insotit de prietenul sau cel mai bun, cainele Shadow, potrivit Reuters.

FOTO VIDEO in aer cu cel mai bun prieten al omului: cainele care zboara cu deltaplanul, alaturi de stapanul sau

E o pasare? Eu un avion? Nu, e un caine care zboara cu deltaplanul. Un instructor de parapanta si deltaplan din Utah este mereu insotit de prietenul sau cel mai bun, cainele Shadow, relateaza Reuters.

Activitatea privata din zona euro, la cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni. Se intrevede, in fine, o iesire din recesiune in trimestrul III - cabinetul Markit

Activitatea privata din zona euro s-a redresat in iulie si a atins cel mai inalt nivel in ultimele 18 luni, lasand sa se intrevada iesirea din recesiune, potrivit cabinetului Markit, care a publicat miercuri indicele PMI, relateaza AFP.

VIDEO Activitatea privata din zona euro, la cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni. Se intrevede, in fine, o iesire din recesiune in trimestrul III - cabinetul Markit

Activitatea privata din zona euro s-a redresat in iulie si a atins cel mai inalt nivel in ultimele 18 luni, lasand sa se intrevada iesirea din recesiune, potrivit cabinetului Markit, care a publicat miercuri indicele PMI, relateaza AFP.

VIDEO Cel mai nou membru al familiei regale britanice, la prima aparitie in public. Printul William: Seamana cu Kate, din fericire

Ducesa de Cambridge a fost externata marti seara. La plecare, Kate si printul William l-au prezentat pe cel mai nou membru al familiei regale britanice multimii adunate in fata Maternitatii Saint Mary din Londra, transmite BBC.

O suta de aeronave, piloti si parasutisti, la cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition

O suta de aeronave in evolutii aeriene si 100 de piloti si parasutisti de elita vor evolua in cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition, care va.

Piata serviciilor postale: Cel mai mare operator privat, PostMaster, profit net in crestere cu 91,8% pana la 1,94 milioane de euro in 2012/Posta Romana si-a redus pierderea neta cu 73% pana la 11,6 milioane de euro in 2012

PostMaster, cel mai mare operator privat de servicii postale din tara, a anuntat marti numirea lui Rezso Koszegi, incepand cu luna iulie 2013, in functia de director de operatiuni, acesta avand o experienta de peste 20 de ani in industria de profil, in companii precum TNT Express. PostMaster, preluata integral la sfarsitul anului trecut de Grupul Austrian Post, a inregistrat anul trecut un profit net de 1,94 milioane de euro, in crestere cu 91,8% fata de 2011, conform datelor de la Ministerul de Finante. Spre comparatie, cel mai mare operator local de servicii postale, compania de stat Posta Romana, a raportat anul trecut o pierdere neta de 11,6 milioane de euro, in scadere cu aproape 73% fata de 2011.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )