Libnet.ro
UNICEF

18:31

Google ramane cel mai mare furnizor global de media, Facebook are cea mai mare crestere. In Romania, cei doi giganti au cresteri anuale de peste 50% - raport Zenith

Hotnews Hotnews,
 Google ramane cel mai mare furnizor global de media, Facebook are cea mai mare crestere. In Romania, cei doi giganti au cresteri anuale de peste 50% - raport Zenith

Google domina topul international al furnizorilor de spatii media Top 30 Global Media Owners 2015, publicat de reteaua internationala de media ZenithOptimedia. Dar, in timp ce Google isi mareste avantajul fata de cel mai apropiat competitor, cresterea cea mai mare in acest clasament este cea a Facebook, furnizor vazut drept principalul beneficiar al tranzitiei catre mobile, potrivit unui comunicat Zenith Romania. Agentia locala apreciaza ca si in Romania Google si Facebook inregistreaza cresteri anuale de peste 50%, desi pozitiile intr-un posibil clasament local nu ar fi inca atat de sus ca in clasamentul global. continuă pe Hotnews

Assicurazioni Generali anunta cel mai mare profit operational din ultimii sapte ani

Assicurazioni Generali SpA, cel mai mare asigurator italian, a raportat, pentru primele trei luni din 2015, cel mai ridicat profit operational trimestrial din ultimii sapte ani, in baza veniturilor din investitii.

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate este cel mai mare proiect din 1989, fiind 14,5 milioane de asigurati

Cardul national de sanatate este, cu cei 14,5 milioane de asigurati, cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, a declarat, marti, ministrul Sanatatii,.

China a devenit cel mai mare importator mondial de petrol

China a devenit, in aprilie, cel mai mare importator mondial de petrol, devansand pentru prima oara Statele Unite, iar achizitiile de profil se vor mentine la un nivel ridicat in pofida incetinirii cresterii economiei tarii asiatice, scrie Reuters.

VIDEO! Cel mai mare lac din America de Sud ascunde un templu incas sacru in apele sale

Localizat intre Bolivia si Peru, lacul Titicaca este unul dintre cele mai fascinante lacuri din intreaga lume. Este situat la o altitudine foarte inalta, la peste 3000 de metri deasupra nivelului marii, iar o vi.

Romania, printre tarile din UE cu cel mai lung program de lucru

Romania se numara printre statele Uniunii Europene cu cel mai mare numar de ore obligatorii de lucru saptamanale, 40, la cealalta extrema situandu-se Franta, unde saptamana de lucru este de numai 35,6 ore,.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Mad Max: Drumul furiei, mai bun, mai mare, mai spectaculos, mai zgomotos

Filmul Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei are astazi premiera in cinematografele din Romania. George Miller reuseste, inca o data, dupa 30 de ani, sa surprinda un nou univers post-apocaliptic in care Tom Hardy preia stafeta de la Mel Gibson, intr-o pelicula considerata cel mai mare blockbuster al verii si cel mai bun film din ultimul deceniu.

Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon

Daca nu aveti grija foarte mare de telefonul vostru, dar va doriti un aparat cu specificatii premium, va puteti orienta catre achizitia unui Galaxy S6 Active. Desi Galaxy S5 a fost un smartphone destul de rezistent la apa si praf, nu acelasi lucru este valabil in cazul recent lansatului Galaxy S6. Din acest motiv, cei [] Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Las Fierbinti a inregistrat cea mai mare audienta de pana acum: cati romani au urmarit serialul de la Pro TV

Serialul romanesc Las Fierbinti a inregistrat, la nivelul publicului comercial, cea mai mare audienta de pana acum, plasand postul Pro TV in fruntea clasamentului, la mare distanta de locul al doilea.

Conpet, profit mai mare cu aproape 20%, de 17,7 milioane lei

Transportatorul de titei Conpet Ploiesti COTE) a inregistrat un profit net de 17,7 milioane de lei in primul trimestru din acest an, mai mare cu 19,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport trimestrial.

INS: Pe trimestrul I din 2015 PIB este mai mare cu 4,2% decat pe trimestrul I 2014. Ponta: Crestere economica peste asteptari! Bravo Romania!

Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )