Libnet.ro
UNICEF

21:45

Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon

Daca nu aveti grija foarte mare de telefonul vostru, dar va doriti un aparat cu specificatii premium, va puteti orienta catre achizitia unui Galaxy S6 Active. Desi Galaxy S5 a fost un smartphone destul de rezistent la apa si praf, nu acelasi lucru este valabil in cazul recent lansatului Galaxy S6. Din acest motiv, cei [] Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab S2, poate cea mai subtire tableta a anului

Amatorii de tablete premium cu Android, prin cateva imagini, tocmai au beneficiat de un motiv in plus pentru a astepta lansarea noii Galaxy Tab S2. Desi cand vine vorba de tablete high end este foarte probabil sa va orientati catre achizitia unui iPad, cei de la Samsung au niste alternative din ce in ce mai [] Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab S2, poate cea mai subtire tableta a anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Landvo S6 este o clona ieftina si buna de Samsung Galaxy S6

Daca erati de mult timp in cautarea unei alternative mai ieftine la Galaxy S6, similara din punct de vedere estetic, va puteti orienta catre Landvo S6. Nimic nu este mai simplu decat sa copiezi. Mai ales cand vine vorba de smartphone-uri premium, foarte multi producatori asiatici s-au orientat catre clonarea estetica a unor iPhone-uri sau [] Landvo S6 este o clona ieftina si buna de Samsung Galaxy S6 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung Galaxy S6 isi enerveaza utilizatorii prin ferestre pop-up de care nu scapi [VIDEO]

Daca ati pus mana pe un Samsung Galaxy S6, nu este exclus sa intampinati in timpul utilizarii o notificare de la Samsung de care nu puteti scapa. in timpul navigarii pe internet in 2015 este inevitabil sa nu va loviti de ferestre pop-up. in functie de site-urile accesate, este posibil ca nici macar sa nu [] Samsung Galaxy S6 isi enerveaza utilizatorii prin ferestre pop-up de care nu scapi [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

HTC Butterfly J este cel mai bine dotat telefon cu Android

Taiwanezii au lansat in Japonia noul HTC Butterfly J, cu dotarimai bune decat oricare alt telefon produs de acestia in trecut. HTC a lansat un telefon cu specificatii mai bune decat flagship-ul sau One M9. Combinand unele elemente specifice modelului One M9+ si altele specifice lui One M9, acesta are o constructie de tip unibody [] HTC Butterfly J este cel mai bine dotat telefon cu Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Euro a atins, joi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni in raport cu dolarul, sustinut de cresterea randamentelor obligatiunilor guvernamentale din zona euro, care tin cotatiile actiunilor in defensiva, transmite Reuters, conform Mediafax.

De ce este Windows Phone probabil cel mai sigur sistem de operare pentru telefoane

Sansele ca tu sa citesti acest articol de pe telefonul mobil sunt foarte mari. Folosind smartphone-urile aproape la fiecare ora din zi, iar pe langa faptul ca facem apeluri sau trimitem SMS-uri, instalam aplicatii, navigam pe Internet si citim mailuri. Avand in vedere ca facem, practic, aproape toate lucrurile pe care le facem pe un PC, [] De ce este Windows Phone probabil cel mai sigur sistem de operare pentru telefoane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Economia Germaniei a incetinit peste asteptari, iar cea a Frantei a avansat cel mai mult in doi ani

Economia Germaniei a incetinit peste asteptari in primul trimestru, la o crestere de 0,3%, in timp ce PIB-ul Frantei a inregistrat un avans de 0,6%, cel mai rapid din ultimii doi ani, potrivit datelor publicate miercuri de institutele de statistica din.

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate este cel mai mare proiect din 1989, fiind 14,5 milioane de asigurati

Cardul national de sanatate este, cu cei 14,5 milioane de asigurati, cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, a declarat, marti, ministrul Sanatatii,.

Eden Hazard, cel mai bun jucator din Premier League si dupa Asociatia jurnalistilor sportivi

Belgianul Eden Hazard a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League in acest sezon de catre Asociatia jurnalistilor sportivi din Anglia, al doilea premiu ce va intra in posesia mijlocasului echipei.

Cel mai nou episod Game of Thrones stabileste un nou record de piraterie

Daca ati descarcat ultimul episod din Game of Thrones de pe internet intr-un mod ilegal, v-ati alaturat unui grup format din 2,2 milioane de persoane. inainte cu cateva ore de lansarea primului episod din noul sezon din Game of Thrones, au ajuns online, la o calitate destul de buna, primele patru episoade din acest sezon. [] Cel mai nou episod Game of Thrones stabileste un nou record de piraterie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )