Libnet.ro
UNICEF

09:00

Google risca sa piarda miliarde de dolari din cauza GDPR

Playtech Playtech,
Google risca sa piarda miliarde de dolari din cauza GDPR

Google este unul dintre cei mai profitabili giganti din online, iar compania americana continua sa genereze cea mai mare parte a profitului din reclame. Se pare insa ca practicile prin care. continuă pe Playtech

Record absolut, de 180 miliarde dolari, in piata tranzactiilor din energie si utilitati

Valoarea tranzactiilor din energie si utilitati a atins un record absolut, de 180 miliarde dolari, in primul semestru al anului 2018, in pofida unei scaderi de 14% in al doilea trimestru fata de perioada similara a anului trecut, la 83 miliarde de dolari, arata specialistii de la EY. Conform raportului EY Power transactions and trends: Q2 2018, sectorul energiei regenerabile a cumulat aproape jumatate 46%) din volumul tranzactiilor, in trimestrul al doilea 2018.

VIDEO Viata incredibila a lui Jack Ma - De la un tnar sarac ce nu a fost acceptat nici sa lucreze la KFC, pna la creatorul imperiului Alibaba, evaluat la 400 miliarde dolari

Jack Ma, un fost profesor de engleza care a fost respins de nenumarate ori de universitati si de companii, a creat un imperiu de 400 de miliarde dolari care a schimbat online-ul chinez. A fost numit in multe feluri, de la noul imparat al Chinei, pana la misionar al Chinei moderne, dar a fost si criticat pentru relatiile apropiate cu partidul comunist chinez. A crescut intr-o familie saraca, nu a ajuns la vreo universitate de prestigiu, iar ideea de a construi Alibaba a pornit si de la faptul ca atunci cand a cautat prima oara pe internet, acum 23 de ani, in SUA, nu a gasit mai nimic despre berile din China.

Apple si Amazon, peste 100 miliarde dolari pierderi

Apple si Amazon. com au pierdut impreuna in ultimele patru zile peste 100 de de miliarde de dolari din capitalizarea lor bursiera, pe fondul evolutiei negative a titlurilor companiilor din sectorul tehnologiei, transmite News. ro.

Culesul viei la Valea Calugareasca se face cu detinute, din cauza lipsei zilierilor

Din cauza lipsei fortei de munca, conducerea singurului Institut de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultura si Vinificatie din tara, aflat la Valea Calugareasca, aduna strugurii cu detinutele singurului penitenciar de femei din tara. Contractul este pentru doua saptamani, transmite Mediafax.

Persoanele care si-au pierdut locurile de munca din cauza pestei porcine vor primi o compensatie de 500 de lei, timp de sase luni, n plus fata de indemnizatia de somaj

Guvernul discuta joi o ordonanta de urgenta privind acordarea unei compensatii financiare lunare de 500 de lei, timp de jumatate de an, persoanelor care si-au pierdut locurile de munca din cauza pestei porcine. Compensatia financiara va fi acordata in plus fata de ajutorul de somaj.

Peste un milion de persoane au fost evacuate n Statele Unite din cauza uraganului Florence

Peste un milion de persoane din statul Carolina de Sud au fost evacuate luni, din cauza apropierii uraganului Florence, care va afecta si statele Carolina de Nord si Virginia, unde autoritatile au declarat stare de urgenta, relateaza BBC, citat de Mediafax.

Bogdan Hutuca (PNL): Suntem tinuti la poarta Schengen si pierdem miliarde de dolari doar pentru ca PSD si ALDE vor sa controleze Justitia

Presedintele PNL Constanta, Bogdan Hutuca, acuza PSD si ALDE ca din cauza lor Romania nu este primita in Spatiul Schengen, motivul fiind in special raportarea acestor partide la justitie, pe care ar vrea sa o controleze.

Jandarmeria, in DOLIU: A MURIT la doar 45 de ani din cauza unei boli NECRUTATOARE! (FOTO)

Plutonierul-adjutant Radu Guler din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arad s-a stins din viata la varsta de 45 de ani. Potrivit colegilor sai, plutonierul suferea de o boala necrutatoare,.

VIDEO Furnizorii de internet acuza ca dispar tot mai multe retele de cartier n Bucuresti din cauza tarifelor abuzive de acces la reteua Netcity si a lipsei de interventie a ANCOM

30-40% din cheltuiala furnizorilor mici si mijlocii de internet este cu tarifele abuzive de acces in reteaua subterana de fibra optica Netcity, acesta fiind si principalul motiv pentru care foarte multi operatori au disparut din piata, au precizat miercuri oficialii a doua asociatii de furnizori de internet, respectiv ANISP si Interlan. Acestia reclama faptul ca de aproape 2 ani de zile, arbitrul telecom putea da o decizie care sa impuna reglementarea tarifelor de acces la Netcity si nu a facut-o. ANCOM a inceput sa reglementeze tarifele de acces la reteaua subterana a RCSRDS din Oradea, in conditiile in care Netcity a fost primul proiect de retea subterana din tara, un etalon, iar operatorii de internet din Bucuresti sufera pierderi. ', spune Catalin Cuturela, presedinte ANISP. Vezi in articol ce costuri si nemultumiri au fata de reteaua Netcity directorii a doua retele de cartier din Bucuresti.

VIDEO/UPDATE Furnizorii de internet acuza ca dispar tot mai multe retele de cartier n Bucuresti din cauza tarifelor abuzive de acces la reteua Netcity si a lipsei de interventie a ANCOM

30-40% din cheltuiala furnizorilor mici si mijlocii de internet este cu tarifele abuzive de acces in reteaua subterana de fibra optica Netcity, acesta fiind si principalul motiv pentru care foarte multi operatori au disparut din piata, au precizat miercuri oficialii a doua asociatii de furnizori de internet, respectiv ANISP si Interlan. Acestia reclama faptul ca de aproape 2 ani de zile, arbitrul telecom putea da o decizie care sa impuna reglementarea tarifelor de acces la Netcity si nu a facut-o. ANCOM a inceput sa reglementeze tarifele de acces la reteaua subterana a RCSRDS din Oradea, in conditiile in care Netcity a fost primul proiect de retea subterana din tara, un etalon, iar operatorii de internet din Bucuresti sufera pierderi. ', spune Catalin Cuturela, presedinte ANISP. Vezi in articol ce costuri si nemultumiri au fata de reteaua Netcity directorii a doua retele de cartier din BucurestiUPDATE joi, 13 septembrie) Operatorul retelei subterane de fibra optica Netcity: Speram ca orice decizie a arbitrului telecom se va baza pe o viziune echilibrata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )