Libnet.ro
UNICEF

09:30

LG GPad 8.3 O noua tableta pentru cei cu buzunare largi

Playtech Playtech,
LG GPad 8.3 O noua tableta pentru cei cu buzunare largi

LG a prezentat astazi in cadrul conferintei de presa de la IFA Berlin o noua tableta cu o diagonala de 8,3 inci, intitulata LG GPad 8. Dispozitivul are o rezolutie cu mult peste dispozitivele actuale ale concurentei, de 1920 x 1200pixeli, in imaginea de mai jos fiind comparata direct cu o tableta Samsung, Galaxy Note 8 cel mai probabil, si cu iPad mini, ambele cu o rezolutie foarte mica in comparatie cu creatia LG. Specificatiile tabletei sunt mai mult decat []. continuă pe Playtech

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

Moartea lui Ionut declaseaza referendumul. Ce mesaj are tatal copilului ucis de caini pentru cei care se simt cu constiinta impacata

Tatal copilului ucis de haita de maidanezi are un singur mesaj pentru cei care se simt cu constiinta impacata: sa vina sa vada cum arata trupul baiatului. Pana si legistii s-au ingrozit. Doar talpile i-.

LG anunta o noua tableta pre-IFA 2013 cu numele de G Pad

Cu doar cateva zile inainte de targul international IFA 2013 de la Berlin, cei de la LG au anuntat o tableta din seria G de gadgeturi cu numele de G Pad. Dupa ce a rupt gura targului cu noul smartphone G2, mai multe zvonuri au circulat pe internet cu referire la o posibila tableta a producatorului sud-coreean. Nu a durat mult si informatia a fost confirmata de CEO-ul companiei. Planificata pentru a fi lansata la IFA 2013 in cateva zile, [].

Alcatel One Touch EVO 8 HD, o noua tableta care incearca sa va tenteze

Totul a inceput anul acesta la CES, cand Alcatel anunta seria de tablete One Touch EVO. Cateva luni mai tarziu aflam despre noul membru, One Touch EVO 8 HD. Daca la inceputul anului Alcatel anunta cu entuziasm cateva tablete de 7 inci, acum extinde un pic aceasta diagonala odata cu anuntul celui mai nou membru al familiei. One Touch EVO 8 HD este noua creatie a francezilor de la Alcatel. Cum era de asteptat, cifra 8 din titlul este un [].

Vodafone lanseaza o noua campanie pentru clientii business si include noi beneficii in pachetele Vodafone Office Complet

Vodafone Romania lanseaza astazi o noua campanie de comunicare pentru clientii companii si include noi beneficii in pachetele Vodafone Office Complet. Campania are in centru povestea primei florarii digitale din Romania, www. floridelux. ro, o afacere.

WSJ: Deutsche Telekom lucreaza la o noua strategie pentru Europa de Est

Grupul german Deutsche Telekom actionarul majoritar de la OTE) vrea sa-si consolideze in mod semnificativ pozitia in Europa de Est si lucreaza la o noua strategie in acest sens, informeaza Wall Street Journal, citand surse din interiorul companiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )