Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gradina si atelierul de pictura al Fridei Kahlo, recreate la New York

România Liberă România Liberă,
Gradina si atelierul de pictura al Fridei Kahlo, recreate la New York

Gradina si atelierul de pictura al artistei mexicane Frida Kahlo vor fi recreate, in 2015, in Gradina Botanica din New York. Este vorbe despre prima expozitie dedicata exclusiv pictoritei, la New York, in mai bine de 25 de ani, in cadrul unui eveniment intitulat Frida Kahlo: Art, Garden, Life. continuă pe România Liberă

ALERTA CU BOMBA la bordul unui avion care a aterizat la New York

Un avion al companiei American Airlines care venea de la Barcelona a aterizat in siguranta, duminica, pe aeroportul JFK din New York, in urma unei alerte cu bomba, care in final s-a dovedit a fi falsa,.

Cotatia petrolului, in scadere la 66,15 dolari pe bursa din New York

Seful Rosneft: Pretul petrolului ar putea scadea sub 60 dolari/baril Cotatia petrolului a scazut cu peste 7 dolari ieri, in raport cu miercuri seara, la cel mai redus nivel din 2010, dupa ce Organizatia tarilor exportatoare de petrol a decis sa-si mentina productia neschimbata, potrivit AFP. Barilul de referinta WTI) pentru livrarile in ianuarie a scazut cu 7,54 dolari pe New York Mercantile Exchange Nymex) in raport cu ultima inchidere de miercuri joi a fost zi libera in Statele Unite pentru sarbatoarea Ziua Recunostintei), pentru a se stabili la 66,15 dolari.

New York Times: Oligarhii est-europeni preiau publicatii locale si le folosesc ca unelte de partid

De-a lungul Europei de Est, oligarhi locali si grupuri de investitie, unele dintre ele conectate direct la guvern, preiau publicatii si alte companii media, fapt ce ingrijoreaza jurnalistii, dar si pe altii, din cauza ingradirii libertatii presei. in analiza New York Times isi gaseste locul si Dan Voiculescu si compania media detinuta de el.

New York Times: Dan Voiculescu - printre oligarhii locali care isi intaresc controlul asupra media din tarile est-europene. Ingrijorari profunde privind libertatea presei in regiune

New York Times il include pe Dan Voiculescu in randul oligarhilor din Europa Centrala si de Est care isi consolideaza controlul asupra media din tarile lor, una dintre evolutiile din regiune care, la un sfert de veac dupa prabusirea Zidului Berlinului, ridica semne de intrebare privind progresul spre standardele occidentale legate de democratie si libertatea de exprimare.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )