Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gradina zoologica si Castelul Corvinilor vor putea fi vizitate gratuit de elevi

Adevărul Adevărul,
Gradina zoologica si Castelul Corvinilor vor putea fi vizitate gratuit de elevi

Timp de o aproape saptamana, elevii si studentii din Hunedoara vor avea acces gratuit la Gradina zoologica a municipiului si la Castelul Corvinilor. Administratia locala a luat aceasta masura, cu ocazia evenimentului Saptamana altfel. continuă pe Adevărul

Tulcenii isi vor putea testa gratuit glicemia si tensiunea arteriala

Pe data de 7 aprilie, tulcenii isi pot testa gratuit glicemia si tensiunea arteriala la unul dintre cele trei centre amplasate in Piata Civica, langa Casa Sindicatelor, in zona de vest a municipiului.

Cetatenii Republicii Moldova vor putea calatori fara vize in Spatiul Schengen, de la 28 aprilie

Parlamentul European si Consiliul au luat joi decizia finala privind includerea Republicii Moldova pe lista tarilor ai caror cetateni nu vor mai avea nevoie de vize pentru a calatori in Spatiul Schengen, incepand cu 28 aprilie, informeaza CE, citat de Mediafax. Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, si viceministrul grec de Externe, Dimitris Kourkoulas, au semnat amendamentele la Regulamentul nr. 539/2001, prin care Republica Moldova este transferata pe lista tarilor ai caror cetateni vor putea circula fara vize in Schengen, pentru o perioada de 90 de zile.

Elevii din clasele primare vor putea invata sah la scoala.

Elevii clasele primare primar vor putea invata sah la scoala, din toamna, in cadrul unor programe realizate cu specialistii din cadrul Federatiei Romane de Sah, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN), arata Mediafax. Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a aprobat, luni prin ordin de ministru, Programele scolare pentru disciplina optionala Educatie prin sah, anul I si anul al II-lea de studiu. Acestea intra in curriculum la decizia scolii pentru invatamantul primar si vor putea fi .

Cele peste 300 de mii de volume ale Bibliotecii Judetene V. Voiculescu vor putea fi vizionate online

Cele peste 300. 000 de volume ale Bibliotecii JudeteneVasile Voiculescu din Buzau, dintre care 5. 000 de documente din sectia colectii speciale, vor putea fi vizualizate de acum si de acasa, de pe calculatorul personal, prin intermediul Internet-ului.

Satmarenii vor putea sa-si faca analizele la laborator, fara fi nevoiti sa stea cu noaptea-n cap pentru o programare

Luna aceasta bugetul alocat analizelor de laborator, inclusiv RMN si CT, s-a majorat cu 81% fata de lunile primului trimestru. Acest lucru inseamna ca, de luna aceasta, mai multi satmareni vor putea sa-si faca analizele medicale la laboratoare fara a fi nevoiti sa stea cu noaptea in cap pentru o programare.

Din septembrie, elevii din invatamantul primar vor putea invata sah la scoala, in cadrul unui nou curs optional

Din septembrie 2014, elevii din invatamantul primar vor putea studia la scoala optionalul Educatia prin Sah, la clasele intai si a II-a. Jocul este menit sa le dezvolte micutilor abilitatile de observatie si de interpretare.

Castelul Corvinilor, Uzinele de fier si combinatul: brandurile care au facut Hunedoara cunoscuta in lume

Hunedoara si-a capatat faima in lume datorita Castelului Corvinilor si a Uzinelor de fier transformate in combinat siderurgic. De-alungul istoriei ultimelor doua secole, brandurile orasului au fost puncte de reper pentru viata comunitatii, iar hunedorenii s-au identificat cu ele.

Cetatenii Republicii Moldova vor putea calatori fara vize in Spatiul Schengen, de la 28 aprilie

Parlamentul European si Consiliul au luat joi decizia finala privind includerea Republicii Moldova pe lista tarilor ai caror cetateni nu vor mai avea nevoie de vize pentru a calatori in SpatiulSchengen,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )