Libnet.ro
UNICEF

20:15

Grav accident in Capitala. Cinci victime, din care trei inconstiente, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate

Adevărul Adevărul,
Grav accident in Capitala. Cinci victime, din care trei inconstiente, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate

Un accident grav a avut loc duminica seara in nordul Capitalei, in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate in coliziunea soldata cu cinci victime, din care trei inconstiente. continuă pe Adevărul

Grav accident in Capitala. Cinci victime, dintre care trei inconstiente, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate

Un accident grav a avut loc duminica seara in nordul Capitalei, in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate in coliziunea soldata cu cinci victime, din care trei inconstiente.

Grav accident in Capitala. O persoana a murit si altele au fost ranite, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate

Un accident grav a avut loc duminica seara in nordul Capitalei, in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate in coliziunea soldata cu cinci victime, din care trei inconstiente. in urma accidentului, o persoana si-a pierdut viata.

Accident grav in Capitala: trei autoturisme implicate, patru persoane sunt incarcerate, din care trei nu sunt constiente

Un accident grav s-a produs duminica seara in Bucuresti, fiind implicate trei autoturisme, anunta News. ro. La fata locului intervin echipaje de descarcerare, intrucat patru persoane sunt incarcerate, dintre care trei nu sunt constiente.

Accident grav in Capitala. Trei autoturisme implicate, patru persoane in stare de inconstienta

Patru persoane au fost descarcerate de pompieri si sunt in grija echipajelor medicale in urma unui accident rutier petrecut, duminica seara, in Capitala, in care au fost implicate trei autoturisme, potrivit.

Petrosani: Sapte raniti in urma unui accident rutier. Printre victime se afla si un copil

Un accident rutier s-a produs duminica in Petrosani, sapte persoane fiind ranite, dintre care una grav, informeaza Agerpres. Printre victime se afla si un copil. Totul s-a intamplat dupa ce doua.

Grav accident rutier in Petrosani: Sapte persoane, printre care si un copil de 5 ani, au fost ranite

Un grav accident rutier a avut loc duminica in municipiul Petrosani, in urma acestuia sapte persoane, printre care si un copil de cinci ani, au fost duse la spital, transmite News. ro.

Grav accident rutier pe soseaua dintre Voluntari si Stefanesti in aceasta dimineata

Trei oameni au fost raniti intr-un grav accident rutier petrecut joi dimineata, pe drumul care leaga Voluntariul de Stefanesti. Trei autovehicule au fost implicate in accident, iar circulatia este blocata.

Grav accident de munca langa Timisoara. O macara s-a rasturnat peste un service auto

Un grav accident de munca a avut loc joi dimineata, in comuna Dumbravita, langa Timisoara. O macara pe roti s-a prabusit peste un service auto. Macaragiul a fost ranit si dus la spital.

VIDEO Pitesti: Jandarmeria anunta ca a fost gasita masina din care a fost lasat pe strada un tanar care apoi a murit. Soferul si trei tinere, condusi la audieri

Un echipaj de jandarmi a identificat in trafic autoturismul din care, duminica dupa-amiaza, a fost coborat un barbat care la scurt timp a murit pe strada, in Pitesti, scrie News. ro. Cele patru persoane care se aflau in masina - soferul si trei tinere - au fost conduse la Politia Municipala Pitesti pentru cercetari.

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )