Libnet.ro
UNICEF

17:15

Grav accident rutier pe soseaua dintre Voluntari si Stefanesti in aceasta dimineata

Antena3 Antena3,
Grav accident rutier pe soseaua dintre Voluntari si Stefanesti in aceasta dimineata

Trei oameni au fost raniti intr-un grav accident rutier petrecut joi dimineata, pe drumul care leaga Voluntariul de Stefanesti. Trei autovehicule au fost implicate in accident, iar circulatia este blocata. continuă pe Antena3

Veste socanta! O indragita actrita, ranita intr-un grav accident. Fiica ei de patru ani a murit

Actrita Ruthie Ann Miles a suferit un accident rutier in urma caruia a fost grav ranita, iar fetita ei de patru ani a murit. Accidentul in care a fost implicata actrita insarcinata a avut loc in New.

Bucuresti: Circulatia tramvaielor a fost blocata in zona Calea Mosilor, in urma unui accident rutier

Circulatia tramvaielor a fost blocata in zona Calea Mosilor, Bucuresti, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autovehicule. Motivul accidentului ar fi faptul ca unul dintre soferi nu a.

Un barbat a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, intr-un accident rutier in Olt

Un barbat a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, intr-un accident rutier in Olt petrecut joi dupa-amiaza. in accident au fost implicate un camion si un autoturism. La sosirea echipajelor,.

Grav accident de munca langa Timisoara. O macara s-a rasturnat peste un service auto

Un grav accident de munca a avut loc joi dimineata, in comuna Dumbravita, langa Timisoara. O macara pe roti s-a prabusit peste un service auto. Macaragiul a fost ranit si dus la spital.

Accident rutier TRAGIC: 25 de nuntasi au decedat

Aproximativ 25 de persoane au decedat intr-un accident rutier in Bhavnagar, India. Persoanele, aproape 60 la numar, se deplasau spre o nunta, informeaza Reuters. Soferul a pierdut controlul masinii,.

Accident rutier cumplit! Cel putin 25 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 25 de persoane au murit marti dupa ce autobuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident rutier in Bhavnagar, India. Autobuzul transporta mai multe persoanela o nunta, iar la un moment.

Accident rutier grav in judetul Gorj - cinci oameni au fost raniti

Cinci persoane au fost ranite, luni dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe drumul european 79, in judetul Gorj. In urma impactului, trei dintre victime au ramas incarcerate, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Gorj, informeaza news. ro.

UPDATE Accident rutier grav in judetul Gorj: Un tanar a murit, alte patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite si una a murit, luni dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe drumul european 79, in judetul Gorj. In urma impactului, trei dintre victime au ramas incarcerate, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Gorj, informeaza news. ro. 07 Manevrele de resuscitare aplicate unui tanar de 23 de ani nu au avut rezultat, acesta a murit.

Accident rutier in judetul Gorj. Cinci oameni sunt grav raniti

Cinci persoane cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani au fost ranite grav, luni, in urma unui acci.

Un taximetrist a murit intr-un accident rutier produs in Chisinau

Un tanar in varsta de 27 de ani si-a pierdut viata in dimineata zilei de luni, 5 martie, dupa ce taxiul pe care il conducea s-a ciocnit violent cu un alt automobil. Accidentul rutier s-a produs in jurul orei 05. 00, la intersectia bulevardului Dacia cu strada Bacioii Noi din Chisinau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )