Libnet.ro
UNICEF

20:45

Petrosani: Sapte raniti in urma unui accident rutier. Printre victime se afla si un copil

B1 B1,
Petrosani: Sapte raniti in urma unui accident rutier. Printre victime se afla si un copil

Un accident rutier s-a produs duminica in Petrosani, sapte persoane fiind ranite, dintre care una grav, informeaza Agerpres. Printre victime se afla si un copil. Totul s-a intamplat dupa ce doua. continuă pe B1

Un roman si-a pierdut viata in Italia, in urma unui accident cumplit

Un roman si-a pierdut viata in urma unui accident cumplit care a avut loc in Italia. Masina la volanul careia se afla s-a izbit frontal, joi seara, de o alta joi. Impactul i-a fost fatal. Marius Ivan, in.

Accident grav in Capitala. Trei autoturisme implicate, patru persoane in stare de inconstienta

Patru persoane au fost descarcerate de pompieri si sunt in grija echipajelor medicale in urma unui accident rutier petrecut, duminica seara, in Capitala, in care au fost implicate trei autoturisme, potrivit.

Grav accident rutier in Petrosani: Sapte persoane, printre care si un copil de 5 ani, au fost ranite

Un grav accident rutier a avut loc duminica in municipiul Petrosani, in urma acestuia sapte persoane, printre care si un copil de cinci ani, au fost duse la spital, transmite News. ro.

Grav accident rutier pe soseaua dintre Voluntari si Stefanesti in aceasta dimineata

Trei oameni au fost raniti intr-un grav accident rutier petrecut joi dimineata, pe drumul care leaga Voluntariul de Stefanesti. Trei autovehicule au fost implicate in accident, iar circulatia este blocata.

Bucuresti: Accident rutier grav in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate. Patru persoane incarcerate

Un grav accident rutier a avut loc duminica seara in zona Baneasa din Capitala. Trei autoturisme au fost implicate, iar patru persoane au fost incarcerate, trei dintre ele nefiind constiente. in total, cinci.

FOTO Accident rutier grav pe soseaua Deva - Oradea: barbat salvat de echipele Descarcerarii din masina facuta praf

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri, pe sosea Deva - Oradea in localitatea Valisoara. Un barbat a fost ranit dupa ce masina sa a iesit in decor.

Un barbat a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, intr-un accident rutier in Olt

Un barbat a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, intr-un accident rutier in Olt petrecut joi dupa-amiaza. in accident au fost implicate un camion si un autoturism. La sosirea echipajelor,.

Presedinta Mauritius, singura femeie sef de stat din Africa, va renunta la functie in urma unui scandal financiar

Ameenah Gurib-Fakim, presedinta statului Mauritius si singura femeie sef de stat din Africa, va renunta la functie in urma unui scandal financiar.

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi. Razvan Lucan zis Romanu a ajuns la spital in urma unui conflict cu clanul Kalu. Mai exact, apropiatul lui.

Cel mai bun prieten al solistului Puya a fost injunghiat in cea mai luxoasa zona din Bucuresti! Totul in urma unui scandal intre interlopi

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi. Razvan Lucan zis Romanu a ajuns la spital in urma unui conflict cu clanul Kalu. Mai exact, apropiatul lui.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )