Libnet.ro
UNICEF

08:30

Grecia extinde interdictiile si restrictiile pentru mai multe tari, intre care si Romania

Hotnews Hotnews,
 Grecia extinde interdictiile si restrictiile pentru mai multe tari, intre care si Romania

Autoritatile elene au extins interdictiile si restrictiile pentru strainii din mai multe tari, scopul declarat fiind limitarea extinderii epidemiei de coronavirus. continuă pe Hotnews

Grecia extinde interdictiile si restrictiile pentru mai multe tari, intre care si Romania

Autoritatile au extins interdictiiile si restrictiile pentru strainii din mai multe tari, scopul declarat fiind limitarea extinderii epidemiei de coronavirus, conform Hotnews.

CORONAVIRUS |Grecia extinde restrictiile de calatorie, inclusiv pentru Romania, pana pe 31 august

Autoritatile din Grecia au extins restrictiile de calatorie pentru mai multe tari, printre care si Romania, in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19. De asemenea, Autoritatea Elena de.

Grecia, noi masuri anti-COVID-19. Toti romanii care pleaca in vacanta trebuie sa stie

Autoritatile din Grecia au extins interdictia de calatorie si restrictiile pentru mai multe tari, pana la 31 august. Totul pentru protejarea de COVID a calatorilor, dar si a rezidentilor din Grecia.

Coronavirus in lume: Nou bilant zilnic record in India Grecia extinde restrictiile pentru mai multe tari

Rusia continua sa respinga criticile la adresa vaccinului anticoronavirus pe care l-a aprobat, Vladimir Putin spunand ca si una din fiicele sale a testat acest vaccin. in lume, numarul cazurilor confirmate de coronavirus a ajuns la 20,8 milioane, iar cel al deceselor se apropie de 750. 000, potrivit Worldometers. 58 O mie de germani testati pozitiv la Covid-19, informati cu o saptamana intarziere20. 14 Cercetatori americani au descoperit virus viabil in aer la circa 5 metri de un pacient17. 50 Israelul a incheiat un acord cu Grecia pentru a trimite turisti in aceasta tara fara carantina17. 46 Numar record de infectii in Iran, aproape 3. 900 de cazuri in 24 de ore.

Grecia continua restrictiile pentru Romania. Ce trebuie sa afle toti turistii

Pentru a limita raspandirea epidemiei de coronavirus pe teritoriul ei, Grecia a impus noi interdictii si restrictii pentru cei ce-i calca granitele, printre acestia numarandu-se si cetatenii romani. Grecia continua cu restrictiile pentru cetatenii care vin din Romania. Ce trebuie sa stie toti turistii care vor sa mearga acolo Autoritatile din Grecia au extins interdictiiile .

Emiratele Arabe, tara care a efectuat cele mai multe teste de COVID-19, raportate la milionul de locuitori. Pe ce loc se afla Romania

Insulele Feroe, Luxemburg, Monaco si Gibraltar sunt statele care au facut cele mai multe teste de depistare a COVID-19, raportate la numarul de locuitori. Pentru ca sunt niste state destul de mici, cu cateva zeci.

Agricultorii din centrul si sud-estul R. Moldova anunta proteste in mai multe raioane

Agricultorii din centrul si sud-estul tarii, afectati de seceta si de grindina, se declara nemultumiti de masurile intreprinse de Guvern. Acestia anunta pentru ziua de marti, 11 august, actiuni de protest in legatura cu situatia dezastruoasa din sectorul agricol, in mai multe raioane ale tarii.

Primaria Capitalei are un nou site care permite mai multe operatiuni online

Primaria Capitalei are un nou site www. pmb. ro care permite mai multe operatiuni online printre care depunerea unor documente, urmarirea statusului petitiei, plata taxelor si impozitelor. Vechiul site functiona in acelasi format de circa 20 de ani. Chiar si cu acest upgrade, totusi, institutia nu emite de exemplu autorizatii si certificate de urbanism online. Deocamdata site-ul nu are nici varianta in limba engleza. Platforma a fost facuta de Compania Municipala Tehnologia Informatiei si a costat 129. 000 lei fara TVA.

Angela Similea, urmarita de ghinion. Si-a pierdut toti oamenii dragi intr-un an, apoi a pierdut mai multe proprietati

Povestea cantaretei Angela Similea pare sa fie una de film. Dupa ce si-a pierdut oamenii dragi in acelasi an, artista a ajuns sa locuiasca la prieteni, pierzand mai multe proprietati din cauza unor datorii.

Statele Unite. Explozie majora in orasul Baltimore: Mai multe persoane au fost ranite Cel putin un mort

O explozie majora s-a produs intr-un cartier din orasul Baltimore din Statele Unite ale Americii, distrugand mai multe imobile, ucigand cel putin o persoana si ranind alte persoane, printre care se numara si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )