Libnet.ro
UNICEF

10:30

Grecia intra in izolare generala in lupta impotriva noului coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia intra in izolare generala in lupta impotriva noului coronavirus

Grecia intra in izolare generala de luni, intr-o incercare de a indigui raspandirea noului coronavirus, a anuntat premierul Kyriakos Mitsotakis. continuă pe Ziarul Bursa

Vietnamul isi inchide frontierele de duminica, in lupta impotriva noului coronavirus

Vietnamul urmeaza sa interzica accesul tuturor strainilor in tara, incepand de duminica, cu anumite .

Trump nu are in vedere plasarea in izolare a SUA in lupta impotriva pandemiei COVID-19

Presedintele american Donald Trump a declarant, vinery, intr-o conferinta de presa la Casa Alba, ca nu are in vedere sa plaseze Statele Unite in izolare in lupta impotriva pandemiei noului coronavirus, relateaza AFP.

Grecia intra de luni in izolare generala pentru a limita raspandirea coronavirusului

Grecia va institui de luni izolarea generala la domiciliu a intregii populatii pentru a limita propagarea noului coronavirus, a anuntat duminica premierul Kyriakos Mitsotakis, scrie Agerpres citand AFP si Reuters.

Amcham saluta eforturile guvernamentale pentru limitarea riscurilor raspandirii noului coronavirus

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) anunta ca este alaturi de poporul roman si guvernul Romaniei in lupta impotriva pandemiei COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Cercetatorii chinezi sunt acuzati ca s-au inspirat din tehnologia vaccinului impotriva noului coronavirus dezvoltat la Timisoara

Profesorul universitar doctor Virgil Paunescu, directorului centrului Oncogen din Timisoara sustine ca cercetatorii chinezi vor sa-si insusesca rezultatele muncii echipei sale.

Robert Lewandowski doneaza un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirsului

Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, va dona un milion de euro pentru lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

Competitii IBM si MIT: IT-istii si inovatorii pot castiga bani pentru solutii impotriva pandemiei coronavirus COVID-19

Compania IT americana IBM a lansat recent o competitie internationala cu premii totale de 270. 000 de dolari, pentru programatorii care vor realiza aplicatii utile in lupta contra pandemiei coronavirus COVD-19. in paralel, universitatea MIT a lansat o provocare de 1 milion de dolari inovatorilor din toata lumea care vin cu solutii anti-coronavirus.

Vremea calda incetineste raspandirea noului coronavirus, au constatat epidemiologii. La ce temperaturi creste riscul de extindere

Medicii italieni au observant ca in partea de sud a Italiei raspandirea noului coronavirus este mai redusa si pun acest fapt pe vremea mai calda din zona.

Coreea de Sud va trimite doua milioane de teste Romaniei pentru depistarea noului coronavirus

O companie sud-coreeana a anuntat ca va trimite Romaniei 20. 000 de kituri pentru testarea noului coronavirus, ceea ce inseamna doua milioane de teste.

Rihanna a donat 5.000.000 $ pentru lupta impotriva coronavirusului

Rihanna, in varsta de 32 de ani, doneaza suma de 5. 000 $ pentru lupta impotriva coronavirusului. Cu aceasta suma vor fi cumparate echipamente de protectie pentru cadrele medicale, ventilatoare pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )