Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vietnamul isi inchide frontierele de duminica, in lupta impotriva noului coronavirus

România Liberă România Liberă,
Vietnamul isi inchide frontierele de duminica, in lupta impotriva noului coronavirus

Vietnamul urmeaza sa interzica accesul tuturor strainilor in tara, incepand de duminica, cu anumite . continuă pe România Liberă

Trump nu are in vedere plasarea in izolare a SUA in lupta impotriva pandemiei COVID-19

Presedintele american Donald Trump a declarant, vinery, intr-o conferinta de presa la Casa Alba, ca nu are in vedere sa plaseze Statele Unite in izolare in lupta impotriva pandemiei noului coronavirus, relateaza AFP.

Uniunea Europeana isi inchide granitele, in mod oficial: care sunt exceptiile de la regula

Oficialii Uniunii Europene se grabesc sa adopte solutii din ce in ce mai radicale pentru micsorarea ritmului de raspandire a infectiilor cu coronavirus. in acest, tocmai a fost luata o decizie fara precedent. in unanimitate, in cadrul unei teleconferinte cu toti liderii de state din UE, membrii Uniunii Europene au decis inchiderea granitelor la nivelul .

Pandemia Covid 19. Marea Britanie mobilizeaza 20.000 de militari in lupta impotriva noului coronavirus

Marea Britanie mobilizeaza 20. 000 de militari in cadrul luptei impotriva epidemiei noului coronavirus, a anuntat joi Ministerul britanic al Apararii, relateaza Reuters. Este vorba despre o dublare a trupelor deja plasate in stare de alerta in tara, care a anuntat 2. 626 de contaminari confirmate si 104 morti.

Rusia se gandeste sa permita vanzarea bauturilor alcoolice online, pentru a lupta impotriva propagarii coronavirusului

Rusia a anuntat miercuri ca ar putea permite vanzarea de bauturi alcoolice online, in urma numeroaselor ordine de auto-izolare impuse de autoritati pentru a lupta cu propagarea noului coronavirus, scrie AFP.

CORONAVIRUS | doneaza 10 milioane de euro pentru lupta impotriva COVID-19

Compania a anuntat miercuri, pe pagina oficiala de internet, ca se alatura luptei pentru combaterea noului coronavirus. Familia Agnelli, care detine echipa Formula 1, alaturi de compania FIAT.

Germania isi inchide granitele si pentru cetatenii Uniunii Europene. Exceptie fac transportatorii de marfa sau personalul din sistemul sanitar

Germania extinde masurile de preventie impotriva raspandirii coronavirusului si adopta noi restrictii drastice. Astfel guvernul de la Berlin a decis inchiderea frontierelorpentru calatorii din alte.

Primul mall care isi inchide activitatea

Un cunoscut centru comercial din Capitala a anuntat vineri ca isi va intrerupe complet activitatea pentru o anumita perioada de timp, pentru a putea proteja atat clientii, cat si pe angajati.

Ford Craiova isi inchide portile. Ce alte mari companii au hotarat sa inceteze activitatea in urmatoarea perioada

Compania Ford a anuntat ca isi inceteaza temporar activitatea incepand cu data de 19 martie 2020. Cei peste 6. 000 de angajati de la uzina din Craiova vor intra in somaj tehnic si vor primi 78% din salariu. Ford va pierde in fiecare zi 16,5 milioane de euro.

webPR: Fortech doneaza 50.000 de euro intr-o prima actiune pentru lupta impotriva COVID-19

Compania clujeana de IT Fortech sprijina lupta cu COVID-19 din dorinta de ajuta acolo unde este cea mai mare nevoie in acest moment: in spitalele din prima line. Echipamentele de protectie au o importanta vitala pentru cadrele medicale care asigura ingrijirea persoanelor infectate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )