Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia, scapata de faliment de Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Grecia, scapata de faliment de Uniunea Europeana

Ministrii de finante ai statelor europene si creditorii internationali ai Greciei au ajuns la un acord astfel ca tara va primi un imprumut de circa 8,5 miliarde de euro 9,5 miliarde de dolari) pentru a-si. continuă pe Antena3

Marea Britanie va fi din nou binevenita in Uniunea Europeana, daca decide sa renunte la Brexit

Marea Britanie va fi din nou binevenita in Uniunea Europeana, daca decide sa renunte la Brexit, a declarat ministrul german de Finante Wolfgang Schaueble, citat de AFP, transmit surse din presa.

Romania are cele mai mici preturi la alimente din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mici preturi la alimente din Uniunea Europeana, potrivit libertatea. ro. Preturile la alimente si bauturi non-alcoolice in UE variau anul trecut, intre 62% din media din UE.

INFOGRAFIC Consumul de droguri in Uniunea Europeana

La nivelul UE datele arata ca nu mai putin de 93 de milioane de cetateni, adica peste un sfert dintre persoanele cu varsta intre 15 si 64 de ani, au incercat droguri la un moment dat in viata lor. Dincolo de drogurile legale, Uniunea Europeana monitorizeaza in prezent 620 de droguri legale, substante psihoactive folosite in special in randul populatiei tinere. Parlamentul European lucreaza acum la doua masuri pentru controlul si limitarea lor.

Adio, nespalata Rusie, tara de satrapi si robi. Presedintele ucrainean, declaratii agresive dupa eliminarea vizelor pentru Uniunea Europeana

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a sarbatorit sambata eliminarea vizelor de intrarea in Uniunea Europeana pentru cetatenii ucrainieni ca pe o desprindere definitiva a tarii sale fata de.

Ucraina sarbatoreste dreptul de a calatori fara viza in Uniunea Europeana

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a aplaudat caderea unei cortine de hartie odata cu introducerea dreptului de a calatori fara viza in Uniunea Europeana, relateaza BBC.

Ministrul german de Finante: Daca britanicii se razgandesc in privinta Brexitului, UE ii va primi inapoi

Regatul Unit ar fi din nou binevenit in Uniunea Europeana daca ar decide sa renunte la Brexit, a indicat ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, intr-un interviu publicat marti de agentia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )