Libnet.ro
UNICEF

14:00

GRESEALA COLOSALA pe care o fac toti romanii cand se dau cu parfum! SIGUR nu stiai ca este asa TOXIC

B1 B1,
GRESEALA COLOSALA pe care o fac toti romanii cand se dau cu parfum! SIGUR nu stiai ca este asa TOXIC

Mare atentie celor care obisnuiesc sa se dea de prea multe ori cu parfum! Uneori, din cauza ca ne obisnuim cu mirosul unui parfum, nu il mai simtim deloc. Iar din aceasta cauza il aplicam din ce in ce. continuă pe B1

ONU publica lista neagra a companiilor care fac afaceri in teritoriile ocupate

A doua zi dupa ce Consiliul de Securitate al ONU a examinat planul de pace al presedintelui Donald Trump fara a-l vota, organizatia a dat publicitatii o lista neagra de companii care fac afaceri in teritoriul palestinian ocupat, care astepta sa fie publicata de mai bine de trei ani.

Alimentele care te scapa de raceala si gripa din sezon. Toti romanii trebuie sa stie asta

Suntem in plin sezon al virozelor, iar numarul mare de imbolnaviri la nivelul intregii tari a determinat autoritatile sa declare, in mod oficial, epidemie de gripa in Romania. in acest sens, nutritionistul Cristi Margarit face cateva recomandari privind alimentatia care ne-ar putea feri de gripa sau raceala.

Ordonanta pentru transportul elevilor, in Monitorul Oficial Consiliul National al Elevilor: Ordonanta este discriminatorie Cei care fac naveta cu trenul au fost exclusi

Ordonanta de urgenta prin care este reglementata decontarea navetei pentru elevi a aparut, miercuri, in Monitorul Oficial. Actul normativ prevede ca elevilor de liceu care nu pot fi scolarizati in localitatea de domiciliu li se deconteaza cheltuielile de transport de tip naveta zilnica, pe distante de maxim 50 de kilometri, sau li se deconteaza contravaloarea a 8 calatorii dus-intors pe semestru, daca locuiesc la internat sau in gazda.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )