Libnet.ro
UNICEF

00:07

Greselile din dieta care duc la cancer de colon

Adevărul Adevărul,
Greselile din dieta care duc la cancer de colon

LEGATURA Stilul de viata, in general, si alimentatia, in special, sunt responsabile de un sfert pana la o treime din cazurile noi de cancer. Factorii de risc legati de stilul de viata sunt reprezentati de alimentatia deficitara atat calitativ, cat si cantitativ, de sedentarism, de obezitate, de fumat si de consumul de alcool. continuă pe Adevărul

DIETA. Greselile din dieta care duc la cancer de colon

Tilul de viata, in general, si alimentatia, in special, sunt responsabile de un sfert pana la o treime din cazurile noi de cancer. Factorii de risc legati de stilul de viata sunt reprezentati de alimentatia.

Greselile din dieta care duc la cancer de colon.Cum au ajuns carnea rosie si cea procesata pe lista neagra

Stilul de viata, in general, si alimentatia, in special, sunt responsabile de un sfert pana la o treime din cazurile noi de cancer. Factorii de risc legati de stilul de viata sunt reprezentati de alimentatia deficitara atat calitativ, cat si cantitativ, de sedentarism, de obezitate, de fumat si de consumul de alcool.

Fetita de 12 ani din Botosani, care a ajuns la spital cantarind doar sase kilograme, a murit

Fetita de 12 ani din Botosani, care a ajuns in stare grava la spital cu o greutate de doar sase kilograme, a murit. Copila a pierdut lupta cu viata la doar cateva zile dupa.

Romanca din Italia care a avut curajul sa infrunte Mafia, decorata de presedinte: E normal ce am facut

Roxana Roman, proprietara Roxy Bar din Romanina, care in luna aprilie 2018 a avut curajul sa-i infrunte pe membrii clanului Casamonica, a fost decorata de presedintele italian cu cea mai inalta distinctie acordata unui civil.

DIETA care te scapa de 5 kilograme in 7 zile. Ce sa mananci la fiecare masa

Aceasta dieta te ajuta sa ai un stil de viata sanatos. In doar o saptamana poti slabi pana la 5 kilograme. Iata cum ar trebui sa arate meniul zilnic. MIC DEJUN Optiunea 1: o felie de paine integrala + 1 ou.

Dragnea: Capii SRI au facut liste cu colegi din PSD care sa fie executati

Liviu Dragnea sustine ca au existat liste facute de capii SRI-ului cu colegi de partid care sa fie executati, iar unii din PSD au fost complici. El a facut aceste afirmatii referindu-se la protocoalele dintre Serivciului Roman de Informatii si parchete, lansand o serie de atacuri si la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Dezastru provocat de un sofer din Sibiu care s-a urcat beat la volan. Pasagerul din masina sa a ajuns la spital

Un sofer in stare de ebrietate a lovit trei autoturisme parcate si a doborat un stalp in municipiul Sibiu, vineri dimineata, in urma impactului pasagerul din masina sa fiind transportat la Spitalul Clinic.

Laura Kovesi, pe lista Universitatii Harvard cu femeile din 2019 care au avut contributii semnnificative in justitie

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi - candidatul Romaniei pentru postul de procuror-sef european - se numara printre 21 de femei din intreaga lume desemnate in acest an de Universitatea americana Harvard ca avand contributii importante in justitie si in domeniul legislativ.

Romanca din Italia care a infruntat Mafia, decorata de presedintele Sergio Mattarella: Ceea ce am facut, pentru mine este normal. Sper sa devina si pentru altii (VIDEO)

Tanara de origine romana care a demascat o infractiune a celor din clanul mafiot Casamonica,a fost decorata de presedintele Italiei, Sergio Mattarella. Roxana Roman a primit cea mai inalta distinctie.

Barbatul din Alba, care s-a imbatat, iar apoi s-a autoincendiat, si-a pierdut viata. Ajunsese spital cu arsuri de 90% pe suprafata corpului

Un barbat de 68 de ani din Alba s-a imbatat si apoi si-a dat foc singur. Acesta a ajuns la spital in stare grava, unde a fost internat. Nu se stie ce anume l-a indemnat pe individ sa se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )