Libnet.ro
UNICEF

19:16

Grigorescu, propus ministru al Energiei, aviz favorabil in comisii

România Liberă România Liberă,
Grigorescu, propus ministru al Energiei, aviz favorabil in comisii

Victor Vlad Grigorescu, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Energiei in Guvernul Ciolos, a primit luni aviz pozitiv din partea comisiilor parlamentare. continuă pe România Liberă

Victor Grigorescu, membru in Consiliul de Administratie al Electrica, ar putea fi propus ministru al Energiei

Propunerea pentru functia de ministru al energiei este Victor Grigorescu 39 ani), actual membru in Consiliul de Administratie al Elctrica, functie pe care o ocupa de circa un an, potrivit unor surse din domeniu. A fost numit administrator la Electrica din pozitia consilier al fostului ministru delegat pentru energie Razvan Nicolescu. In perioada 2007-2011, a ocupat pozitia de secretar II in cadrul reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa UE, sectia comerciala, cu responsabilitati in domeniul politicii comerciale comune a UE. De asemenea, a fost expert in cadrul Ministerul Economiei si Comertului, in timpul mandatului lui Codrut Seres.

Aviz favorabil in comisii pentru Costescu, propus ministru al Transporturilor

Dan Marian Costescu, propus ministru al Transporturilor, a primit avizul comisiilor parlamentare care l-au audiat luni, cu 37 de voturi pentru si 2 impotriva .

Aviz favorabil in comisii pentru Marius Bostan, propus ministru al Comunicatiilor

Marius Bostan, propus ministru al Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, a primit luni avizul comisiilor parlamentare, cu 20 de voturi pentru, unul impotriva si o abtinere.

GuvernulTAU. Victor Grigorescu, propus la Energie, este membru in CA al Electrica

Victor Vlad Grigorescu, propus ministru al Energiei in Cabinetul Ciolos, a lucrat ca expert in fostul Departament al Energiei, are experienta in administratia publica, atat in Romania, cat si la nivelul UE, iar in prezent este membru in Consiliul de.

Costin Grigore Borc a primit aviz favorabil unanim la audierile din Parlament pentru postul de ministru al Economiei si vicepremier

Costin Grigore Borc, cel care a fost propus de Dacian Ciolos pentru functia de Ministru al Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri precum si pentru unul dintre cele doua functii de vicepremier, a primit aviz favorabil in unanimitate de la membrii comisiilor parlamentare care l-au audiat. Citeste si: Cine este Costin Borc, fost consilier al premierului Radu Vasile in guvernarea CDR si secretar personal al lui Corneliu Coposu.

Elisabeta Lipa, aviz favorabil in fata Comisiei pentru functia de Ministru al Sportului: Nu avem cum sa realizam proiecte spectaculoase

Fosta canotoare Elisabeta Lipa, propusa de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului, a primit aviz favorabil in Comisia pentru Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Parlament. Lipa le-a declarat celor din Comisie ca nu are cum sa realizeze proiecte spectaculoase in perioada urmatoare. Mai multi parlamentari i-au reprosat Elisabetei Lipa ca nu a venit cu un program precis pentru tineret.

Patriciu Achimas-Cadariu a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Sanatatii / Cadariu: Educatia pentru sanatate nu este un slogan

Patriciu Achimas-Cadariu, propunerea lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii, a primit luni aviz favorabil, cu o abtinere si nici un vot impotriva, din partea membrilor comisiilor reunite pentru Sanatate din Parlament.

Claudia Ana Costea a primit aviz favorabil unanim in comisiile parlamentare pentru ocuparea postului de ministru al Muncii

Claudia Ana Costea, propunerea lui Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Muncii, a primit, luni, aviz favorabil in unanimitate din parteamembrilor comisiilor parlamentarecare au participat la audiere.

Aviz favorabil pentru Elisabeta Lipa pentru Ministerul Tineretului si Sportului

Elisabeta Lipa primit, luni, un aviz favorabil de la de comisiile de specialitate din Parlament, pentru a prelua functia de ministru al Tineretului si Sportului, cu unanimitate de voturi.

Aura Raducu, aviz favorabil pentru Fondurile Europene

Aura Raducu, propusa pentru functia de ministru al Fondurilor Europene, a primit, luni, un aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare de specialitate. Astfel, au fost inregistrate 22 de voturi pentru si o abtinere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )