Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aviz favorabil in comisii pentru Costescu, propus ministru al Transporturilor

România Liberă România Liberă,
Aviz favorabil in comisii pentru Costescu, propus ministru al Transporturilor

Dan Marian Costescu, propus ministru al Transporturilor, a primit avizul comisiilor parlamentare care l-au audiat luni, cu 37 de voturi pentru si 2 impotriva . continuă pe România Liberă

Ciprian Bucur, aviz favorabil UNANIM pentru functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul

Ciprian Bucur, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, a primit, luni seara, aviz pozitiv, in unanimitate, din partea comisiilor parlamentare.

Aviz favorabil in comisii pentru Marius Bostan, propus ministru al Comunicatiilor

Marius Bostan, propus ministru al Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, a primit luni avizul comisiilor parlamentare, cu 20 de voturi pentru, unul impotriva si o abtinere.

Cine este Dan Marian Costescu, propus ministru al Transporturilor in Guvernul Ciolos

Dan Marian Costescu, propunerea lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Transporturilor, este director executiv CEO) la CFR din martie 2015 si are o experienta bogata in domeniul transporturilor. Dan Mihai Costescu are 46 de ani si este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti in anul 1993, specializarea Material Rulant de Cale Ferata. El a ocupat, de-a lungul carierei, mai multe functii de conducere la Registrul Feroviar Roman, a fost directorul Autoritatii Feroviare din Romania. De asemenea, Dan Marian Costescu a infiintat, dezvoltat si a condus companii din domeniul ingineriei feroviare, precum Forschung Mess - und Daten-Technik Zentrum Germania) si Sistematic Engineering Romania), potrivit CV-ului postat pe site-ul CFR.

Grigorescu, propus ministru al Energiei, aviz favorabil in comisii

Victor Vlad Grigorescu, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Energiei in Guvernul Ciolos, a primit luni aviz pozitiv din partea comisiilor parlamentare.

Costin Borc, avizat favorabil in comisii pentru Economie

Costin Grigore Borc, propus pentru functia de ministru al Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, a primit aviz pozitiv din partea celor cinci comisii parlamentare care l-au audiat luni.

ACTUALIZAT Cristina Guseth, aviz favorabil in Comisii pentru functia de Ministru al Justitiei: In pofida acestei umilinte, raman sa duc Romania in structurile euroatlantice. Imi propun sa fac management pentru minister

Cristina Guseth, propusa pentru functia de ministru al Justitie, a primit avizul favorabil din partea Comisiilor juridice reunite ale celor doua camere, in ciuda unor momente pe alocuri umilitoare in timpul audierilor, cand ministrul propus a admis ca s-a blocat. Audierile au durat doua ore si au avut parte inclusiv de un moment in care senatorul Serban Nicolae i-a spus acesteia ca are sansa sa se retraga. La final, Guseth a catalogat audierile drept o experienta dura. Vezi in articol desfasurarea LIVE TEXT a audierilor, cu principalele momente si declaratii.

Costin Grigore Borc a primit aviz favorabil unanim la audierile din Parlament pentru postul de ministru al Economiei si vicepremier

Costin Grigore Borc, cel care a fost propus de Dacian Ciolos pentru functia de Ministru al Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri precum si pentru unul dintre cele doua functii de vicepremier, a primit aviz favorabil in unanimitate de la membrii comisiilor parlamentare care l-au audiat. Citeste si: Cine este Costin Borc, fost consilier al premierului Radu Vasile in guvernarea CDR si secretar personal al lui Corneliu Coposu.

Aviz favorabil pentru Patriciu Achimas, propus la conducerea Ministerului Sanatatii

Propunerea lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas, a primit un aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate din Parlament, cu 25 de voturi pentru si o abtinere.

Aviz favorabil pentru Marius Bostan, propus pentru portofoliul de la Comunicatii

Marius Bostan, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, a primit luni avizul comisiilor parlamentare, cu 20 de voturi pentru, unul impotriva si o abtinere.

Vlad Alexandrescu, aviz favorabil pentru Ministerul Culturii

Vlad Alexandrescu, propus de Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Culturii, a primit, luni, avizul favorabil al comisiilor parlamentare pentru cultura, cu 25 de voturi pentru si o abtinere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )