Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gruia Stoica, retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Omul de afaceri este urmarit penal pentru cumparare de influenta intr-un dosar legat de Complexul Energetic Oltenia

Hotnews Hotnews,
 Gruia Stoica, retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Omul de afaceri este urmarit penal pentru cumparare de influenta intr-un dosar legat de Complexul Energetic Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul GFR, a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat joi Curtii de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. Potrivit unor surse judiciare citate de ZIUAnews, procurorii DNA au descins, miercuri, la Complexul Energetic Oltenia, pentru a verifica desfasurarea licitatiei pentru desemnarea operatorului de transport feroviar marfa ce ar urma sa preia transportul carbunelui de la Complexul Energetic Oltenia. Sursele citate sustin ca ar fi existat presiuni atat in Ministerul Transporturilor, cat si in afara lui, pentru ca respectivul contract sa fie oferit companiei lui Gruia Stoica, Grup Feroviar Roman GFR) in defavoarea CFR Marfa. Valoarea contractului se ridica la cateva zeci de milioane de euro. DNA anunta ca Gruia Stoica este urmarit penal pentru cumparare de influenta in acest dosar. continuă pe Hotnews

Omul de afaceri Ilie Carabulea, Marian Mirzac si Radu Mustatea au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, in dosarul Carpatica-ASF

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea, care controleaza Carpatica Asigurari, a fost retinut marti seara, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, alaturi de Marian Mirzac, membru al ASF si fost director al Carpatica Asigurari, si de Radu Mustatea, urmand a fi prezentati la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Omul de afaceri Gruia Stoica, retinut pentru o licitatie de la CEO

Omul de afaceri Gruia stoica a fost retinut, astazi de procurorii anticoruptie intr-un dosar care vizeaza o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia CEO) privind transportul de carbune pe care ferata.

UPDATE. Gruia Stoica, retinut de procurorii DNA. ...

Gruia, retinut pentru 24 de ore. Avocatul Doru Bostina are interdictie de a parasi tara. In luna iunie 2013 a fost exclus din Baroul Bucuresti, dupa ce a fost condamnat definitiv la trei luni de inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri si uz de fals. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata De Gruia Stoica si avocatul Doru Catalin Bostina. Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca .

Gruia Stoica a fost retinut pentru 24 de ore. DNA: Omul de afaceri a dat 3 milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la licitatie

20: Gruia Stoica a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, iar avocatul Doru Bostina a primit interdictie de a parasi tara. Omul de afaceri i-a dat avocatului Doru.

Gruia Stoica, retinut de DNA. Omul de afaceri ar fi dat 3 mil. euro MITA pentru un contract de 100 mil. euro

Update 21. 35 - Gruia Stoica a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, iar avocatul Doru Bostina, caruia omul de afaceri i-ar fi dat trei milioane de euro pentru a afla pretul.

Gruia Stoica, retinut de DNA pentru 24 de ore

Gruia Stoica a fost retinut pentru 24 de ore urmand a fi prezentat la Curtea de Apel Bucure and sti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, in timp ce pentru Doru Bostina s-a dispus masura obligarii de a nu parasi and tara pentru o perioada de 30 de zile, potrivit procurorilor anticorup and tie. ---- *Update 20:48 Potrivit DNA, Gruia Stoica i-a oferit avocatului Bo and stina Doru-Catalin suma de 3 milioane de euro. ---- *Update 19:05 Avocatul, Doru Bostina anchetat la DNA in acelasi dosar. ---- Omul de afaceri Gruia Stoica a fost adus, astazi, cu mandat la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar ce are legatura cu Complexul Energetic Oltenia.

Badea, dupa ce Gruia Stoica a ajuns in catuse la DNA: Era cazul, ca atat ne-a povestit Basescu despre el

Mircea Badea a comentat, miercuri, ca era cazul ca Gruia Stoica sa ajunga la DNA, dupa ce presedintele Traian Basescu ne-a povestit multe despre ele. Pai, era cazul, ca atat ne-a povestit Basescu.

Stoica Gruia retinut de DNA pentru 24 de ore

Update 21:16 Potrivit procurorilor anticorup and tie, Stoica Gruia a fost retinut pentru 24 de ore urmand a fi prezentat la Curtea de Apel Bucure and sti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, in timp ce pentru Doru Bostina s-a dispus masura obligarii de a nu parasi and tara pentru o perioada de 30 de zile. ---- *Update 20:48 Potrivit DNA, Gruia Stoica i-a oferit avocatului Bo and stina Doru-Catalin suma de 3 milioane de euro. ---- *Update 19:05 Avocatul Doru Bostina anchetat la DNA in acelasi dosar. ---- Omul de afaceri Gruia Stoica a fost adus, astazi, cu mandat la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar ce are legatura cu Complexul Energetic Oltenia.

Gruia Stoica a fost adus incatusat la DNA pentru fraudarea unei licitatii

Omul de afaceri Gruia Stoica, care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa prin intermediul firmei pe care o detine Grup Feroviar Roman, este audiat in aceste momente la DNA, pentru suspiciunea de fraudare a unei licitatii in dauna.

Un consilier de la DSVSA Constanta, retinut pentru luare de mita si spalare de bani.

Un consilier de la DSVSA Constanta a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita, fals in inscrisuri si spalare de bani. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au inceput urmarirea penala in cazul lui Mihai Pucerea, consilier superior in cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Constanta, fiind acuzat de luare de mita 11 acte materiale), fals in inscrisuri sub semnatura privata 11 acte materiale) si spalare a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )