Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un grup de hackeri rusi a dat cea mai mare 'spargere': 1,2 miliarde parole furate si 420.000 de site-uri sparte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un grup de hackeri rusi a dat cea mai mare

Un grup de hackeri rusi a obtinut aproximativ 1,2 miliarde de parole pe care utilizatorii de Internet le aveau la companii americane si straine din lume, dezvaluie New York Times in editia electronica de marti. continuă pe Wall-Street Ro

Un grup de hackeri rusi a dat cea mai mare spargere: au furat 1,2 miliarde de parole si au spart 420.000 de site-uri si 500 de milioane de conturi de e-mail

Un grup de hackeri rusi a obtinut aproximativ 1,2 miliarde de parole pe care utilizatorii de Internet le aveau la companii americane si straine din lume, dezvaluie New York Times in editia electronica de marti.

Furtul a 1,2 miliarde de parole de catre hackeri rusi ar putea fi cel mai mare efectuat vreodata

Furtul a 1,2 miliarde de parole de catre un grup de hackeri rusi, daca se dovedeste real, ar putea constitui cea mai mare operatiune de hacking efectuata vreodata, spun expertii, care noteaza metoda putin comuna utilizata cu aceasta ocazie, scrie AFP.

BMW are cea mai mare profitabilitate din 2011

Bayerische Motoren Werke AG BMW), cel mai mare constructor mondial de autoturisme de lux, a inregistrat, in trimestrul al doilea din anul curent, cea mai mare profitabilitate din ultimii trei ani, din operatiunile de productie auto, pe fondul cererii de SUV-uri X5 si al vanzarilor din China.

Schimbare de lider in cea mai mare piata din lume: Samsung, detronat de Xiaomi in China

Producatorul de smartphone-uri Xiaomi Corp. si-a triplat livrarile pe piata din China trimestrul trecut, depasind astfel Samsung si devenind cel mai mare jucator in statul asiatic, la doar patru ani de la inceputurile companiei.

Romania a inregistrat in iunie a doua cea mai mare crestere a comertului cu amanuntul din Uniunea Europeana

Volumul comertului cu amanuntul a crescut in Romania cu 10% in luna iunie, comparativ cu perioada similara din 2013, aceasta fiind a doua mare crestere inregistrata de o tara membra a Uniunii Europene, dupa Luxemburg 12,9%), arata datele prezentate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

SONDAJ IRI Gallup: Iurie Leanca este politicianul in care moldovenii au cea mai mare incredere, iar PCRM ar lua din voturi la parlamentare

Premierul Iurie Leanca PLDM) conduce in topul politicienilor / persoanelor publice din Republica Moldova in care cetatenii au incredere, arata un sondaj realizat de Institutul Republican International IRI) din SUA impreuna cu compania de cercetare a opiniei publice Gallup Baltic Survey, din Lituania.

Sondaj: Iurie Leanca este politicianul in care moldovenii au cea mai mare incredere, iar PCRM ar lua un sfert din voturi la parlamentare

Premierul Iurie Leanca PLDM) conduce in topul politicienilor / persoanelor publice din Republica Moldova in care cetatenii au incredere, arata un sondaj realizat de Institutul Republican International IRI) din SUA impreuna cu compania de cercetare a opiniei publice Gallup Baltic Survey, din Lituania.

Cea mai mare firma de de distributie a carnii de pui din Craiova a scos la vanzare ferma din Dolj. Pretul:1,2 milioane de euro

Ferma de pasari situata in comuna Bucovat, din judetul Dolj, a fost scoasa la vanzare prin lichidator la un pret total de 1,2 mil. euro, cu 30% reducere fata de pretul initial.

Nepasarea e cea mai mare vulnerabilitate a Romaniei

Fostul ambasador al SUA la Moscova, Michael McFaul, observa cu luciditatea cunoscatorului spatiului sovietic ca in loc sa foloseasca pretextul doborarii avionului malaiezian pentru a opri razboiul, Vladimir Putin actioneaza invers, intensificand conflictul.

Cristian Diaconescu, la prima postare pe blogul Adevarul: Nepasarea e cea mai mare vulnerabilitate a Romaniei

Fostul ambasador al SUA la Moscova, Michael McFaul, observa cu luciditatea cunoscatorului spatiului sovietic ca in loc sa foloseasca pretextul doborarii avionului malaiezian pentru a opri razboiul, Vladimir Putin actioneaza invers, intensificand conflictul, scrie Cristian Diaconescu, candidat PMP la alegerile prezidentiale, in prima sa postare pe blogul Adevarul.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )