Libnet.ro
UNICEF

07:45

Grupul de Comunicare Strategica: Rata de infectare in Bucuresti e 2,89, potrivit datelor Directiei de Sanatate Publica

B1 B1,
Grupul de Comunicare Strategica: Rata de infectare in Bucuresti e 2,89, potrivit datelor Directiei de Sanatate Publica

Grupul de Comunicare Strategica anunta joi seara ca, potrivit datelor obtinute de la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, rata de infectare in Bucuresti este 2,89. Datele sunt putin diferite de. continuă pe B1

Rata de infectare in Bucuresti este de 2,89 la mie, fata de 2,82 cu o zi in urma - Grupul de Comunicare Strategica

Rata de infectare in Capitala este de 2,89 la mie, fata de 2,82 cu o zi in urma, a transmis joi seara Grupul de Comunicare Strategica, precizand ca informatiile au fost primite de la Directia de Sanatate Publica Bucuresti.

Care este, de fapt, rata de infectare in Capitala. Cifrele INSP nu corespund cu cele de la Grupul de Comunicare Strategica

Este o brambureala in ce priveste numarul infectarilor cu coronavirus din Capitala. in timp ce Institutul National de Sanatate Publica INSP) anunta ca Bucurestiul a depasit rata de infectare de 3, mai exact 3,11 la mie, Grupul de Comunicare Strategica spune ca rata este de 2,69.

Avertisment: Rata de infectare in Bucuresti a depasit 3 cazuri la mia de locuitori DOCUMENT

Conform raportului saptamanal de supraveghere realizat de Institutul National de Sanatate Publica, rata de infectare cu noul coronavirus in Bucuresti a depasit 3 cazuri la mia de locutori. Mai exact, aceasta rata a ajuns in Capitala la cota 3,1. La aceasta ora are loc o sedinta a Comitetului Municipal, care va decide ce masuri restrictive va adopta.

Tataru: Rata de infectare in Bucuresti cred ca ramane in continuare sub 3 la mia de locuitori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, crede ca rata de infectare in Bucuresti la mia de locuitori va ramane in continuare sub 3, in conditiile in care nu sunt luate in calcul focarele.

Sefa INSP: Avem doua tipuri de populatii pe care le furnizeaza Institutul. Fiecare dintre ele ne spun ca rata de infectare in Bucuresti este aproape de 3 la mie

Dr. Adriana Pistol, directoare la Institutul National de Sanatate Publica a explicat cum se face ca astazi au fost raportate doua rate de incidenta a COVID-19 in Bucuresti. Ce spune specialista.

Rata de infectare a ramas, joi, sub 3 la mia de locuitori in Bucuresti

Indicidenta cazurilor la 14 zile in Capitala, din informatiile primite de la Directia de Sanatate Publica Bucuresti, este 2,89 la mia de locuitori, a comunicat Grupul de Comunicare Strategica.

Numarul real al infectarilor din Capitala. Incidenta COVID-19 a ajuns la 2,89 la mia de locuitori

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca incidenta cazurilor de coronavirus in Bucuresti a ajuns la 2,89. 797 de persoane au fost infectate in ultimele 14 zile.

UPDATE Controverse privind rata de infectare cu coronavirus in Capitala: De unde ar putea veni diferentele dintre datele raportate de INSP si Grupul de Comunicare Strategica Precizarile prefectului Capitalei

UPDATE, 13 octombrie, ora 14. 30 -Prefectul CapitaleiGheorghe Cojanu a anuntatca rata de infectare in Capitala este de 2,69 la mia de locuitori, precizand ca Institutul National de Sanatate.

Iohannis, despre cifrele contradictorii privind rata de infectare in Bucuresti: Astept ca Guvernul sa clarifice de urgenta situatia

Presedintele Klaus Iohannis spune ca asteapta ca Guvernul sa clarifice de urgenta de ce doua institutii guvernamentale - Institutul de Sanatate Publica si Grupul de Comunicare Strategica - au transmis marti date contradictorii privind rata de infectare in Bucuresti raportat la mia de cazuri in ultimele 14 zile. A depasit Bucurestiul rata de incidenta de 3 cazuri COVID-19 la mia de locuitori? Cele doua date oficiale diferite privind populatia Capitalei.

Autoritatile nu au mai publicat rata de incidenta a cazurilor de Covid-19 pentru judete si Bucuresti. Explicatia Grupului de Comunicare Strategica

Grupul de Comunicare Strategica nu a transmis, joi, in bilantul privind situatia epidemiei de coronavirus din tara naostra, rata de incidenta pentru judete si Bucuresti. Avand in vedere prevederile.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )