Libnet.ro
UNICEF

21:15

Grupul Electroprecizia Sacele investeste peste 13 milioane de lei in retehnologizare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul Electroprecizia Sacele investeste peste 13 milioane de lei in retehnologizare

Compania Electroprecizia Sacele a demarat anul trecut un program amplu de retehnologizare, dupa ce ultima achizitie de acest gen a fost realizata in anul 2004. continuă pe Ziarul Bursa

CEZ Distributie: Investitii de 200,96 milioane lei in regiunea Oltenia in 2013

CEZ Distributie a realizat investitii de 200,96 milioane lei in modernizarea retelei electrice de distributie in regiunea Oltenia in 2013, conform unui comunicat de presa.

CBRE Romania a incheiat in ultimii 6 ani tranzactii cu spatii de birouri de peste 275 milioane euro

Compania de consultanta imobiliara CBRE Romania a semnat in perioada 2008-2013 contracte de inchiriere pentru 300. 000 de metri patrati de spatii de birouri, in valoare totala de peste 275 milioane de euro, potrivit datelor transmise miercuri de companie.

Lichiditate de peste 3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13,86 milioane lei peste 3 milioane euro).

CJ Suceava aproba un imprumut de 33 milioane lei: ce destinatie au banii

Consiliul Judetean Suceava a aprobat accesarea unui imprumut intern de 33 de milioane de lei, din care 13 milioane de lei pentru refinantarea unui credit angajat in anul 2005, iar 20 de milioane de lei pentru modernizarea aeroportului Suceava si.

Surse: Profitul BCR a scazut cu 200 milioane lei, in ultimele luni ale lui 2013

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat anul trecut un profit de circa 360-370 de milioane lei, cu 200 de milioane de lei sub castigul din primele noua luni, din cauza unor provizioane suplimentare si a vanzarii unor credite neperformante, potrivit unor surse din actionariat, citate de Mediafax.

Sase strazi din Satu Mare, reabilitate si modernizate cu 23 suma de milioane lei

Sase strazi dintr-un cartier din municpiului Satu Mare vor fi reabilitate si modernizate anul acesta, in urma realizarii unui proiect de 23 milioane lei, finantat de catre Uniunea Europeana.

CEZ Distributie a investit 201 milioane lei in retelele electrice

CEZ Distributie a realizat, anul trecut, investitii in modernizarea retelei de electricitate de circa 201 milioane lei in cele sapte judete in care opereaza.

APIA a platit fermierilor prime de 344,45 milioane lei pentru sectorul ovine/caprine din PNDC

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat, ieri, plata primei pe cap de animal, din cadrul platilor nationale directe complementare PNDC) in sectorul zootehnic pentru speciile ovine si caprine, aferente anului 2013, in valoare totala de 344,45 milioane lei, se arata intr-un comunicat.

Finantele au atras 500 milioane lei prin obligatiuni pe noua ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat ieri 500 milioane lei, exact cat si-a propus, printr-o emisiune de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2023, la un randament de 5,32% pe an.

PSG l-a achizitionat pe Cabaye. Peste 100 milioane euro cheltuiti pe transferuri!.

Mijlocasul francez Yohan Cabaye urmeaza sa semnze un contract cu Paris Saint-Germain PSG) dupa ce clubul francez a ajuns la o intelegere cu Newcastle pentru transferarea jucatorului in schimbul unei sume de circa 20 milioane lire sterline. PSG a mai inaintat o oferta, de 17 milioane euro clubului britanic, saptamana trecuta, insa ea fost respinsa. Totusi ultima oferta de 20 milioane lire peste 24 milioane euro, la cursul zilei) a fost acceptata, iar Cabaye a plecat deja la Paris pentru a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )