Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sase strazi din Satu Mare, reabilitate si modernizate cu 23 suma de milioane lei

Adevărul Adevărul,
Sase strazi din Satu Mare, reabilitate si modernizate cu 23 suma de milioane lei

Sase strazi dintr-un cartier din municpiului Satu Mare vor fi reabilitate si modernizate anul acesta, in urma realizarii unui proiect de 23 milioane lei, finantat de catre Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

FOTO Un preot recidivist din Satu Mare risca sa fie exclus din cler, dupa ce a furat alocatiile copiilor

Zicala sa faci ce spune popa, nu ce face popa se aplica perfect unui preot din Satu Mare, care risca sa fie exclus din clerul bisericii dupa ce a furat alocatiile copiilor cu handicap de la centrul de plasament la care el era administrator. insa nu e singurul certat cu legea. in 2013, alti opt clerici au fost sanctionati pentru ca au actionat impotriva celor sfinte.

Amenda si despagubiri de 45.000 lei pentru un jandarm care a atacat din greseala un varstnic din Satu Mare

Jandarmul satmarean Florian Chis, acuzat ca ar fi agresat un barbat in parcarea unui supermarket din municipiul Satu Mare a aflat azi hotararea data de magistratii Tribunalului Militar Cluj-Napoca. Acesta a primit o amenda penala de 20. 000 de lei si este obligat sa plateasca victimei suma de 25. 000 de lei, reprezentand daunele materiale si morale.

Avertizare meteorologica pentru Satu Mare: chiciura si ceata

Pana pe 2 februarie la nivelul judetului Satu Mare a fost anuntata vizibilitate redusa ca urmare a cetii si caderilor de chiciura. Din acest motiv prefectul a cerut echipelor sa ramana pregatiti sa actioneze in cadrul producerii unor evenimente nedorite.

Reabilitarea Aeroportului Satu Mare se amana din nou. Proiectul nu a fost inclus in sesiunea de finantare 2007- 2013

Investitiile de 16 milioane de euro care ar fi trebuit deja sa aiba loc la Satu Mare, in modernizarea Aeroportului International Satu Mare si extinderea Aerogarii sunt intr-o continua incertitudine. Proiectul nu a fost inclus in sesiunea de finantare 2007-2013, chiar daca autoritatile au declarat aceasta lucrare ca si obiectiv pentru anul 2012.

Viorel Pintea, fostul sef de la APIA Satu Mare, la prima infatisare. Tribunalul a amanat judecarea dosarului

Viorel Pintea, fostul sef de la Agentia pentru Pati si Interventie in Agricultura APIA) Satu Mare, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie, s-a prezentat azi la Tribunalul Satu Mare, unde a avut loc primul termen de judecata. Instanta a decis, la cererea acestuia, amanarea judecarii dosarului pe 11 februarie, pentru angajarea unui avocat.

Primaria Satu Mare se va muta in cladirea filialei UBB. Universitatea isi continua activitatea in fosta scoala nr.5

Primaria municpiului Satu Mare va avea, in urmatorii doi ani, un alt sediu si anume, cel de pe strada Petofi Sandor, unde inca isi desfasoara filiala Universitatii Babes- Bolyai Cluj Napoca. Conducerea UBB a luat aceasta hotarare dupa ce primarul Dorel Coica le-a promis ca va aloca fonduri pentru renovarea spatiului.

FOTO Zapada nu creeaza probleme la Satu Mare. Drumurile si trotuarele sunt curatate de la primele ore ale diminetii

Chiar daca luni dimineata multi soferi si-au gasit masinile captive sub un strat de gheata, zapada si poleiul nu au cauzat probleme majore in judetul Satu Mare. Prefectul Eugeniu Avram a declarat ca la nivelul municipiului nu se inregistreaza probleme in furnizarea energiei termice, iar unitatile de invatamant nu sunt inchise.

FOTO Hotul lui Dumnezeu: preot cercetat pentru furtul alocatiilor

Dan Covaci 42 de ani), un preot din Satu Mare, risca sa fie exclus din clerul bisericii, pentru ca este cercetat ca si-ar fi insusit alocatiile copiilor de la o casa de tip familial pe care o administra si ca ar fi vandut lemnele pentru incalzirea institutiei.

UPDATE. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Galati, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, informeaza Mediafax. Directorul ANM, Ion Sandu, a explicat, intr-o discutie cu premierul Victor .

UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, iar vizibilitate va fi redusa spre zero, precizeaza ANM. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )