Libnet.ro
UNICEF

01:06

Grupul OTE vrea 1 MLD. euro din vanzarea unor active din Bulgaria si Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grupul OTE vrea 1 MLD. euro din vanzarea unor active din Bulgaria si Grecia

Grupul elen OTE, prezent si in Romania, se asteapta sa obtina circa 1 miliard de euro in urmatoarele luni din vanzarea diviziilor Globul din Bulgaria si Hellas Sat din Grecia, potrivit portalului Euro2day, citat de Bloomberg si preluat de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Mediului vrea 2 miliarde de euro din bani europeni pentru drumuri forestiere

Secretarul de stat din Ministerul Mediului, Corneliu Mugurel Cozmanciuc, a anuntat, la finele saptamanii trecute, la Fundata, Brasov, ca Guvernul Romaniei va trebui sa negocieze cu Uniunea Europeana acordarea unei sume mult mai mari in perioada 2014 - 2020 pentru amenajarea de drumuri forestiere.

Deficitul comercial la sapte luni se adanceste la 5,3 mld euro si depaseste nivelul din ...

Deficitul comercial al Romaniei dupa primele sapte luni a crescut la 5,3 miliarde euro, depasind nivelul exprimat in euro consemnat in iulie 2011, in ciuda deprecierii semnificative a monedei nationale in aceasta perioada, scrie Mediafax. Potrivit Insitututului National de Statistica, exporturile FOB realizate in primele sapte luni au fost de 114,92 miliarde lei 26,09 miliarde euro), iar importurile CIF au fost de 138,45 miliarde lei 31,41 miliarde euro). Comparativ cu perioada ianuarie - .

Franta taie 10 miliarde euro din cheltuielile publice pe 2013

Franta isi va reduce cheltuielile publice cu 10 miliarde de euro in 2013, excluzand plata dobanzilor pentru datoria tarii si pensiile, in conditiile in care tara urmareste sa-si atinga tinta de deficit bugetar de 3% din PIB, conform declaratiilor presedintelui francez, Francois Hollande.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )