Libnet.ro
UNICEF

10:15

O gura de oxigen pentru industria HoReCa. Cum se aplica noile facilitati fiscale?

Adevărul Adevărul,
O gura de oxigen pentru industria HoReCa. Cum se aplica noile facilitati fiscale?

Odata cu relansarea economiei si relaxarea treptata a masurilor impuse in contextul pandemiei la nivel national, contribuabilii din industria hoteliera si a serviciilor alimentare HoReCa), puternic afectati de situatia creata, au primit permisiunea de a isi redeschide activitatea, insa cu respectarea anumitor restrictii deocamdata, doar spatiile aflate in aer liber). continuă pe Adevărul

OPINII: O gura de oxigen pentru industria HoReCa. Cum se aplica noile facilitati fiscale?

Odata cu relansarea economiei si relaxarea treptata a masurilor impuse in contextul pandemiei la nivel national, contribuabilii din industria hoteliera si a serviciilor alimentare HoReCa), puternic afectati de situatia creata, au primit permisiunea de a isi redeschide activitatea, insa cu respectarea anumitor restrictii.

Orban, catre industria HoReCa: Daca nivelul de raspandire a virusului nu va depasi anumite limite, redeschiderea va fi posibila. Daca nu, nu

Premierul Ludovic Orban le raspunde oamenilor de afaceri din industria ospitalitatii, care au cerut insistent redeschiderea afacerilor in acest sector, ca, daca se va putea, masurile de restrictie vor fi relaxate, daca nu, nu.

Ludovic Orban, mesaj pentru industria ospitalitatii. Cand se redeschid restaurantele

Premierul Ludovic Orban le-a transmis oamenilor de afaceri din industria ospitalitatii, care au cerut insistent redeschiderea afacerilor, ca, daca se va putea, masurile de restrictie vor fi relaxate, daca nu, nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )