Libnet.ro
UNICEF

21:30

Guvernatorul Bancii nationale a Moldovei a demisionat din functie / Acesta ar fi ncercat sa blocheze intrarea n vigoare a controversatei legi privind amnistia capitalurilor

Hotnews Hotnews,
 Guvernatorul Bancii nationale a Moldovei a demisionat din functie / Acesta ar fi ncercat sa blocheze intrarea n vigoare a controversatei legi privind amnistia capitalurilor

Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Sergiu Cioclea, si-a anuntat demisia. Functia va deveni vacanta incepand cu 30 noiembrie, potrivit report. md. continuă pe Hotnews

Guvernatorul Bancii nationale a Moldovei a demisionat din functie

Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Sergiu Cioclea, si-a anuntat demisia. Functia va deveni vacanta incepand cu 30 noiembrie, potrivit report. md.

ULTIMA ORA! Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei a demisionat

Demisie de rasunet peste Prut. Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Sergiu Cioclea, si-a anuntat demisia. El a invocat motive personale si profesionale, urmand sa-si incheie misiunea in 30 noiemb.

Guvernatorul BNM, Sergiu Cioclea, a demisionat din functie

Guvernatorul Bancii Nationale a Republicii Moldova BNM), Sergiu Cioclea, a declarat marti, 20 noiembrie, in cadrul unei conferinte de presa, ca a depus la Parlament o cerere de demisie din functie.

Guvernatorul BNM, Sergiu Cioclea, a demisionat din functie: Am luat aceasta decizie dupa multa cugetare

Guvernatorul Bancii Nationale a Republicii Moldova BNM), Sergiu Cioclea, a declarat marti, 20 noiembrie, in cadrul unei conferinte de presa, ca a depus la Parlament o cerere de demisie din functie.

Guvernatorul Bancii Centrale a Poloniei a trecut la ofensiva n scandalul bancar

Guvernatorul Bancii Centrale a Poloniei, Adam Glapinski, l-a acuzat pe magnatul aflat in mijlocul unui scandal de coruptie, care a dus la demisia presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara din Polonia KNF), ca incearca sa saboteze industria bancara din Polonia, transmite Bloomberg, citat de Sgerpres. Leszek Czarnecki, proprietarul bancilor Getin Noble Bank SA si Idea Bank SA, precum si avocatul sau incearca sa destabilizeze sistemul bancar polonez si vreau sa le spun ca nu vor reusi, a declarat duminica guvernatorul Adam Glapinski, intr-un interviu acordat postului public de televiziune TVP Info.

Zi importanta pentru Augustin Lazar: Curtea de Apel Alba Iulia judeca cererea procurorului general de suspendare a revocarii din functie

Curtea de Apel Alba Iulia va lua in discutie marti cererea procurorulului general de suspendare a procedurii de revocare din functie demarata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Pe langa aceasta cerere, A.

Curtea de Apel Alba Iulia a amanat pentru 27 noiembrie cererea lui Augustin Lazar de suspendare a revocarii din functie

UPDATE: Curtea de Apel Alba Iulia a amanat marti pentru 27 noiembrie procesul in care se judeca cererea de suspendare a executarii propunerii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a.

Augustin Lazar, audiat la CSM in legatura cu propunerea ministrului Justitiei de revocare din functie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii dezbate luni propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. in cadrul sedintei,.

Gabriela Firea inlaturata de la PSD Ilfov, pentru ca l-a contestat pe Dragnea. Primarul Capitalei A DEMISIONAT din toate functiile partidului: Probabil ca am deranjat foarte tare! Eu raman aceeasi, cu sau fara functii

Gabriela Firea a decis sa renunte si la functia de vicepresedinte al PSD, dupa ce luni dimineata a anuntat ca isi da demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti. Decizia primarului.

Gabriela Firea a demisionat din fruntea PSD Bucuresti: Daca Dragnea ar fi depus atata energie, cum a depus pentru a ma lichida pe mine din punct de vedere politic, probabil erau finalizate autostazile (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat luni, inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD, ca si-a inaintat de demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti in semn de protest ca Liviu Dragnea blocheaza de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )