Libnet.ro
UNICEF

21:00

Guvernatorul BNM, Sergiu Cioclea, a demisionat din functie

Adevărul Adevărul,
Guvernatorul BNM, Sergiu Cioclea, a demisionat din functie

Guvernatorul Bancii Nationale a Republicii Moldova BNM), Sergiu Cioclea, a declarat marti, 20 noiembrie, in cadrul unei conferinte de presa, ca a depus la Parlament o cerere de demisie din functie. continuă pe Adevărul

Guvernatorul BNM, Sergiu Cioclea, a demisionat din functie: Am luat aceasta decizie dupa multa cugetare

Guvernatorul Bancii Nationale a Republicii Moldova BNM), Sergiu Cioclea, a declarat marti, 20 noiembrie, in cadrul unei conferinte de presa, ca a depus la Parlament o cerere de demisie din functie.

Guvernatorul Bancii nationale a Moldovei a demisionat din functie

Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Sergiu Cioclea, si-a anuntat demisia. Functia va deveni vacanta incepand cu 30 noiembrie, potrivit report. md.

Guvernatorul Bancii nationale a Moldovei a demisionat din functie / Acesta ar fi ncercat sa blocheze intrarea n vigoare a controversatei legi privind amnistia capitalurilor

Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Sergiu Cioclea, si-a anuntat demisia. Functia va deveni vacanta incepand cu 30 noiembrie, potrivit report. md.

Sergiu Cioclea: Sectorul bancar nu mai prezinta riscuri pentru sistem, deponenti sau buget

Sectorul bancar a fost recapitalizat si acum nu prezinta riscuri pentru sistem, deponenti sau pentru buget, a declarat guvernatorul Bancii Nationale, Sergiu Cioclea, la un briefing de presa marti, 20 noiembrie, la care a prezentat obiectivele strategice ale BMN pentru urmatorii trei ani, transmite IPN.

Candu:Voi avea grija ca urmatorul guvernator al BNM sa fie pe masura standardelor impuse de Sergiu Cioclea

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a afirmat ca va avea grija ca urmatorul guvernator al BNM sa fie pe masura standardelor inalte impuse de Sergiu Cioclea si echipa sa, dupa ce ultimul si-a anuntat demisia marti, 20 noiembrie.

Zi importanta pentru Augustin Lazar: Curtea de Apel Alba Iulia judeca cererea procurorului general de suspendare a revocarii din functie

Curtea de Apel Alba Iulia va lua in discutie marti cererea procurorulului general de suspendare a procedurii de revocare din functie demarata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Pe langa aceasta cerere, A.

Curtea de Apel Alba Iulia a amanat pentru 27 noiembrie cererea lui Augustin Lazar de suspendare a revocarii din functie

UPDATE: Curtea de Apel Alba Iulia a amanat marti pentru 27 noiembrie procesul in care se judeca cererea de suspendare a executarii propunerii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a.

Augustin Lazar, audiat la CSM in legatura cu propunerea ministrului Justitiei de revocare din functie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii dezbate luni propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. in cadrul sedintei,.

Gabriela Firea inlaturata de la PSD Ilfov, pentru ca l-a contestat pe Dragnea. Primarul Capitalei A DEMISIONAT din toate functiile partidului: Probabil ca am deranjat foarte tare! Eu raman aceeasi, cu sau fara functii

Gabriela Firea a decis sa renunte si la functia de vicepresedinte al PSD, dupa ce luni dimineata a anuntat ca isi da demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti. Decizia primarului.

Gabriela Firea a demisionat din fruntea PSD Bucuresti: Daca Dragnea ar fi depus atata energie, cum a depus pentru a ma lichida pe mine din punct de vedere politic, probabil erau finalizate autostazile (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat luni, inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD, ca si-a inaintat de demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti in semn de protest ca Liviu Dragnea blocheaza de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )