Libnet.ro
UNICEF

22:30

Guvernul acorda ajutoare pentru crescatorii de porci din rasele Bazna si Mangalita

Hotnews Hotnews,
 Guvernul acorda ajutoare pentru crescatorii de porci din rasele Bazna si Mangalita

Crescatorii de porci din rasele Bazna si Mangalita vor beneficia, in perioada 2018-2020, de o schema de sprijin financiar pentru aplicarea programului de sustinere a acestora in vederea producerii carnii de porc, pentru cresterea, ingrasarea si livrarea porcilor din rasele Bazna sau Mangalita, potrivit unei Hotarari adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului. Durata de aplicare a acestei scheme de ajutor de minimis este 2018-2020, iar valoarea totala a schemei de ajutor de minimis pentru anul 2018 este de 4,6 mil. lei, in limita sumelor aprobate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale cu aceasta destinatie, de la bugetul de stat, informeaza Guvernul. continuă pe Hotnews

Ajutor financiar pentru crescatorii de porci din rasele Bazna si Mangalita

Crescatorii de porci din rasele Bazna si Mangalita vor beneficia, in perioada 2018-2020, de o schema de sprijin financiar pentru aplicarea programului de sustinere a acestora in vederea producerii carnii de porc, pentru cresterea, ingrasarea si livrarea porcilor din rasele Bazna sau Mangalita catre un procesator/alta persoana juridica, potrivit unei Hotarari adoptate in sedinta de astazi a Guvernului.

Cuba se pregateste de o noua era: Pentru prima data din 1959 fara un Castro la conducere

Incepand din 19 aprilie 2018, Cuba va intra intr-o noua era. Raul Castro va fi inlocuit din fruntea statului cu un presedinte ce va fi ales in alegerile generale convocate pentru data de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )