Libnet.ro
UNICEF

23:00

Guvernul anunta cele mai mari investitii din istorie

România Liberă România Liberă,
Guvernul anunta cele mai mari investitii din istorie

Executivul cauta bani peste tot in tara si lume. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va fa. continuă pe România Liberă

Lovitura pentru una dintre mai mari banci din Romania. A anulat ratele a zeci de mii de romani, iar dezastrul nu a intarziat sa vina

Bancile si-au prezentat bilanturile, iar unul dintre ele iese in evidenta. E vorba de cel al uneia dintre cele mai mari banci din Romania. BRD a anuntat ca profitul net i-a scazut cu o.

Regizorul celui mai prost film din istorie, somat sa despagubeasca realizatorii unui documentar despre el VIDEO

Tommy Wiseau, regizorul The Room, considerat cel mai prost film din istoria cinematografiei, va trebui sa plateasca despagubiri in valoare de aproximativ 700. 000 de dolari realizatorilor unui documentar despre el si lungmetrajul sau, informeaza Variety.

Cele mai mincinoase zodii

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca toata lumea minte, doar ca unele zodiio fac mult mai putin decat altele. Asadar, haideti sa vedem care sunt cele mai mincinoase zodii.

Care sunt cele mai eficiente masti si de ce sunt obligatorii in public

Cele mai recente studii arata ca noul coronavirus poate fi raspandit inclusiv in timpul vorbirii, de aceea mastile de protectie ar trebui sa fie obligatorii in public. Chiar si cele facute in casa, daca respecta anumite reguli, pot fi eficiente in protectia impotriva Covid-19.

Economist roman din Paris: Coronabond-urile, unul dintre cele mai eficiente instrumente ale UE. Atitudinea Germaniei, nu atat egoista, cat puerila

Sebastian Buhai, economist roman din Paris, analizeaza raspunsul Uniunii Europene la criza provocata de pandemia de COVID-19. El crede ca unul dintre cele mai eficiente instrumente ale UE ar fi Coronabond-urile si califica pozitiile afisate in legatura cu acestea de Germania, Olanda si Austria, nu atat egoiste, cat mai ales puerile.

Numarul deceselor provocate de COVID-19 a trecut de 800 in Romania. Tanar de 30 de ani, printre cele mai recente victime

Bilantul deceselor in randul persoanelor cu coronavirus a ajuns la 801 luni dimineata, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alti 11 romani au murit. Printre cele mai recente victime se afla si un barbat de 30 de ani din Bihor, care suferea si de obezitate.

Carlos Sainz, desemnat cel mai bun pilot din istoria WRC

Spaniolul Carlos Sainz, dublu campion al lumii, a fost ales drept cel mai bun pilot din istoria Camp.

Coronavirus in SUA: 1.015 decese in ultimele 24 de ore, cel mai redus bilant din ultima luna

Statele Unite au raportat luni 1. 015 de decese provocate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai scazut bilant din ultima luna, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite AFP, citata de Agerpres. SUA inregistreaza cel mai ridicat numar de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu aproape 1. 2 milioane de cazuri raportate oficial.

Cum va fi admiterea la facultate in acest an si cum va arata invatamantul universitar dupa pandemie? Rectorii Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, Universitatii Bucuresti si Universitatii de Vest Timisoara, invitati online deladistanta, joi, ora 15.00

Cum s-au adaptat universitatile predarii online, care sunt cele mai mari probleme pe care le au, cum se vor desfasura examenele si admiterea la facultate, in noile conditii, si cum va arata invatamantul universitar dupa pandemie? Sunt cateva dintre temele intalnirii online deladistanta de joi, de la ora 15. Vom discuta cu rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Daniel David, cu rectorul Universitatii Bucuresti, Marian Preda, si cu rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea.

Pandemia a venit cu preturi mai mari la alimente: cat de grava este situatia in Europa

Daca ti s-a parut in ultimele luni ca ai platit mai multi bani pe cosul zilnic de cumparaturi, sa stii ca nu esti singur. Trendul scumpirilor la alimente proaspete, fructe, legume sau.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )