Libnet.ro
UNICEF

06:46

Guvernul Ciolos pregateste o ordonanta de urgenta pentru a rezolva problema interceptarilor

Antena3 Antena3,
Guvernul Ciolos pregateste o ordonanta de urgenta pentru a rezolva problema interceptarilor

Guvernul Ciolos pregateste o ordonanta de urgenta pentru a rezolva problema interceptarilor. Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a precizat ca decizia CCR trebuie respectata si ca va promova o. continuă pe Antena3

Au aparut in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta si hotararea de guvern pentru problema plagiatelor

In Monitorul Oficial nr. 182, publicat astazi, au aparut ordonanta de urgenta si hotararea de guvern prin care guvernul Ciolos au promis ca vor rezolva problema plagiatelor. O modificare adusa de OUG arata ca diploma de doctor inceteaza sa mai produca efecte juridice din momentul comunicarii dispozitiei de retragere a titlului, dar e neclar daca un doctor prins ca a plagiat va trebui, de exemplu, sa returneze banii pe care i-a primit in plus la salariu in baza faptului ca si-a luat doctoratul.

inchiderea rutei Balcanilor nu rezolva problema

Inchiderea rutei Balcanilor nu rezolva problema, a estimat joi cancelarul federal german Angela Merkel, afirmand ca o asemenea solutie nu este nici durabila, nici perena, transmite AFP.

Iulian Iancu: Sud-estul Europei, zona de urgenta pentru extinderea conexiunilor

Sud-estul Europei este declarat zona de urgenta pentru extinderea conexiunilor, tara noastra fiind avantajata de faptul ca se afla pe locul trei la independenta energetica in Europa, a declarat Iulian Iancu, presedinte al Comisiei pentru Industrii si Servicii, Camera Deputatilor, in cadrul Energy Business Summit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )