Libnet.ro
UNICEF

09:30

Guvernul a deblocat ocuparea unor posturi vacante din cadrul Ministerului de Interne si Ministerului Dezvoltarii

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a deblocat ocuparea unor posturi vacante din cadrul Ministerului de Interne si Ministerului Dezvoltarii

Guvernul a aprobat joi, prin doua Memorandumuri, deblocarea unor posturi vacante din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene. De asemenea, au fost deblocate si posturile vacante din cadrul unor institutii aflate in subordinea Ministerului Dezvoltarii, in vederea ocuparii lor prin concurs. In cazul Ministerului de Interne este vorba despre 616 functii de conducere pentru care a fost dispusa prelungirea imputernicirii, dintre cele 1. 275 functii de conducere ale caror atributii sunt exercitate cu caracter temporar, prin imputernicire, dupa caz, de catre politisti si cadre militare. La Ministerul Dezvoltarii au fost deblocate 80 de posturi si alte cateva zeci in institutii subordonate acestuia. continuă pe Hotnews

Guvernul a luat masuri pentru deblocarea unor posturi vacante in MAI si MDRAPFE

Guvernul a aprobat astazi, prin doua Memorandumuri, deblocarea unor posturi vacante din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI), Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) si din cadrul unor institutii publice si organe de specialitate ale administratiei publice centrale aflate in subordinea MDRAPFE, in vederea ocuparii lor prin concurs, informeaza un comunicat oficial.

Sefa Directiei IT din cadrul ANAF, retinuta de DNA pentru luare de mita

Sefa Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Ancuta Anda Macovei, a fost retinuta astazi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, ea fiind acuzata ca a primit 1 milion de euro, potrivit unui comunicat al DNA.

Guvernul acorda sprijin financiar pentru producatorii din sectorul fructelor si legumelor

Executivul a aprobat, in sedinta de astazi, o hotarare privind acordarea de ajutor financiar organizatiilor de producatori si altor forme asociative pentru comercializare din sectorul fructelor si legumelor, informeaza un comunicat oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )