Libnet.ro
UNICEF

08:30

Guvernul face praf proiectul Legii salarizarii bugetarilor, mosit de Olguta Vasilescu

Adevărul Adevărul,
Guvernul face praf proiectul Legii salarizarii bugetarilor, mosit de Olguta Vasilescu

Intr-un Punct de vedere referitor la propunerea legislativa intitulata LEGE-CADRU privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, guvernul Grindeanu aduce critici si nu mai putin de 40 de propuneri si observatii punctuale, justificand astfel motivele pentru care guvernul nu si-a asumat acest proiect important. continuă pe Adevărul

Greva spontana la Finante. Este o reactie la proiectul legii salarizarii, care duce la taieri de salarii

Angajatii sistemului institutional al Ministerului Finantelor Publice din judetul Arad participa astazi, 15 mai 2017, la un protest spontan, ca reactie la proiectul legii salarizarii, care duce la taieri de salarii.

Senat: Aviz favorabil pentru proiectul legii salarizarii unitare in Comisia juridica

Comisia juridica din Senat a dat, luni, un aviz favorabil cu amendamente proiectului legii salarizarii personalului platit din fonduri publice.

Aviz favorabil pentru proiectul legii salarizarii unitare in Comisia Juridica

Comisia juridica din Senat a dat un aviz favorabil cu amendamente proiectului legii salarizarii personalului platit din fonduri publice. Pentru avizul favorabil au votat, luni, 6 senatori reprezentanti ai.

PNL cere audierea in Parlament a ministrului Finantelor in legatura cu proiectul legii salarizarii

Deputatul PNL Laurentiu Dan Leoreanu, membru al Comisiei de buget-finante, cere audierea in comisiile reunite de specialitate a ministrului Finantelor Publice, Viorel Stefan, pentru a preciza daca legea salarizarii unitare este sustenabila.

22.000 de angajati de la Finante au intrat in greva din cauza proiectului Legii salarizarii

000 de angajati ai Ministerului de Finante protesteaza luni, fiind nemultumiti de proiectul Legii salarizarii, care ar urma sa duca la scaderea salariilor daca va intra in vigoare, a anuntat Alianta.

Protest. Angajatii de la Finante Dambovita, impotriva proiectului legii salarizarii care, spun ei, duce la taieri de salarii

Peste 22. 000 de salariati din institutiile din subordinea Ministerului Finantelor au declansat un protest spontan, luni dimineata, nemultumiti de proiectul legii salarizarii.

Ministrul Justitiei: Proiectul Legii de modificare a codurilor penale va fi trimis Guvernului, apoi Parlamentului luni, cel tarziu marti

Proiectul Legii de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala va fi trimis Guvernului si apoi Parlamentului luni, cel tarziu marti, in functie de eventualele modificari care ar putea fi facute in urma dezbaterii publice care va avea loc de la ora 12. 00, a declarat, luni dimineata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei: Proiectul Legii de modificare a codurilor penale va fi trimis Guvernului, apoi Parlamentului luni, cel tarziu marti

Proiectul Legii de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala va fi trimis Guvernului si apoi Parlamentului luni, cel tarziu marti, in functie de eventualele modificari care ar putea fi facute in urma dezbaterii publice care va avea loc de la ora 12. 00, a declarat, luni dimineata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, relateaza News. ro.

Seful ANAF: Le solicit angajatilor sa isi reia lucrul si ii asigur ca voi face demersurile necesare pentru a gasi solutii

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan Stan, a reactionat, luni, a protestul spontan al angajatilor Fiscului, declansate in special ca urmare a proiectului legii salarizarii bugetarilor, cerandu-le sa reia lucrul, in conditiile in care i-a asigurat ca va face toate demersurile necesare pentru ca nemultumirile lor sa fie auzite si pentura fi gasite solutii la nemultumirile salariatilor, scrie News. ro.

Protest spontan la Ministerul Finantelor. 22.000 de angajati din toata tara au oprit lucrul, nemultumiti din cauza Legii salarizarii

Peste 22. 000 de angajati din cadrul Ministerului de Finante protesteaza, luni, fiind nemultumiti de Legea salarizarii, care, sustin sindicalistii, ar duce la micsorarea salariilor lucratorilor din domeniu. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )