Libnet.ro
UNICEF

15:15

Guvernul interzice pungile din plastic subtire cu maner

B1 B1,
Guvernul interzice pungile din plastic subtire cu maner

Guvernul vrea sa interzica, din vara lui 2018, introducerea pe piata nationala a pungilor din plastic subtire si foarte subtire, cu maner, iar de la inceputul lui 2019 si comercializarea acestora, in. continuă pe B1

Pungile din plastic subtire vor fi interzise in Romania

Pungile de transport din plastic subtire sub 50 de microni) si foarte subtire sub 15 microni) cu maner vor fi interzise atat la introducerea pe piata nationala, cat si la comercializare.

Guvernul interzice introducerea pe piata si comercializarea pungilor din plastic subtire cu maner

Guvernul vrea sa interzica, din vara anului viitor, introducerea pe piata nationala a pungilor din plastic subtire si foarte subtire, cu maner, iar de la inceputul lui 2019 va fi interzisa si comercializarea. Masura a fost adoptata ca urmare a prevederilor Directivei Europene in ceea ce priveste reducerea consumului de pungi de transport din plastic subtire.

Proiect de lege aprobat de Guvern: Introducerea pe piata a pungilor de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner va fi interzisa incepand cu 1 iulie 2018

Pungile de transport din plastic subtire sub 50 de microni) si foarte subtire sub 15 microni) cu maner vor fi interzise atat la introducerea pe piata nationala, cat si la comercializare, potrivit unui proiect de lege aprobat joi de Guvern.

Guvernul vrea sa interzica comercializarea pungilor din plastic. La ce valoare se ridica amenzile

Guvernul vrea sa interzica, potrivit unui proiect de lege aprobat joi, introducerea pe piata nationala, de la 1 iulie 2018, a pungilor de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner, iar incepand cu 1 ianuarie 2019 interzicerea comercializarii acestora .

Guvernul a adoptat masuri pentru reducerea deseurilor de ambalaje

Pungile de transport din plastic subtire sub 50 de microni) si foarte subtire sub 15 microni) cu maner vor fi interzise atat la introducerea pe piata nationala, cat si la comercializare, potrivit unui comunicat al Executivului.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )