Libnet.ro
UNICEF

10:00

Guvernul isi asuma oficial adoptarea euro in 2024

Adevărul Adevărul,
Guvernul isi asuma oficial adoptarea euro in 2024

Guvernul isi asuma politic obiectul de adoptare a monedei euro in anul 2024. in sedinta de astazi, Executivul isi va insusi planul national de adoptare a monedei euro si raportul de fundamentare a acestui plan. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana ne da peste nas: Romania mai indeplineste un singur criteriu pentru adoptarea euro

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania anunta ca tara noastra indeplineste doar unul dintre cele patru criterii economice necesare pentru adoptarea monedei euro. Raspunsul vine la anuntul premierului Viorica Dancila, care a spus ca Guvernul isi asuma oficial adoptarea monedei euro in 2024.

Dancila: Guvernul isi asuma obiectivul de adoptare a monedei euro de catre Romania in anul 2024

Guvernul isi asuma obiectivul de adoptare a monedei euro de catre Romania in anul 2024, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila.

Guvernul isi asuma adoptarea monedei euro in anul 2024

Guvernul a aprobat un memorandum prin care isi asuma obiectivul de adoptare a monedei euro de catre Romania in anul 2024.

Cand trece Romania la moneda Euro! Premierul Viorica Dancila a facut anuntul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca Guvernul isi asuma adoptarea monedei euro de catre Romania pana in 2024. Executivul va transmite Comisiei Europene, in perioada urmatoare, documentele.

Viorica Dancila sustine ca Executivul si asuma obiectivul de adoptare a monedei euro n 2024

Guvernul intentioneaza sa-si asume obiectivul de adoptare a monedei euro de catre Romania in anul 2024, a declarat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei Executivului de miercuri. Astazi, Guvernul isi va insusi aceste documente in vederea asumarilor politice. Ulterior, vor fi transmise Comisiei Europene. Implicit, ne asumam obiectivul de adoptare a monedei euro de catre Romania in anul 2024, a spus Dancila.

Porosenko isi anunta oficial candidatura la un al doilea mandat la presedintia Ucrainei

Petro Porosenko si-a anuntat in mod oficial, marti, candidatura la un al doilea mandat prezidential de cinci ani in Ucraina, in alegerile prevazute la 31 martie, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )