Libnet.ro
UNICEF

23:45

ALDE: Guvernul Orban a diminuat punctul de pensie! Mai usor cu propaganda, baieti!

Antena3 Antena3,
ALDE: Guvernul Orban a diminuat punctul de pensie! Mai usor cu propaganda, baieti!

ALDE - Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor a acuzat Guvernul Orban, prin intermediul unei postari pe Facebook, ca s-a laudat ca a majorat pensiile cu cea mai mare valoare, insa in realitatea a diminuat punctul de pensie. continuă pe Antena3

Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa faca bani. Mutarea surpriza

Romanii care nu au realizat stagiul minim de cotizare si care nu primesc pensie de stat vor putea sa-si cumpere sase ani de vechime pana pe 1 septembrie 2021, arata un scenariu de lucru al Guvernului Orban. Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa produca bani. Ce mutare surpriza facen Guvernul Orban incearca sa faca .

TARICEANU: Guvernul Orban trebuie sa plece

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca Guvernul Orban trebuie sa plece, iar urmatorul Executiv sa se ocupe de organizarea corecta a alegerilor. Cred intr-adevar ca Guvernul Orban trebuie sa plece, iar solutia pe care eu o vad este urmatoarea: un premier care sa fie neutru si care sa formeze un guvern de criza, cu o singura misiune: organizarea corecta a alegerilor, considera el, conform news. ro.

Rares Bogdan: Cei din PSD nu au nicio sansa sa darame Guvernul Orban. Motiunea de cenzura e doar un joc de imagine (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan se declara convins ca PSD nu are nicio sansa sa darame Guvernul Orban prin motiunea de cenzura care a fost depusa luni la Parlament. intr-o interventie telefonica in.

Ludovic Orban: Orice crestere a punctului de pensie mai mare de 14% se va intoarce impotriva Romaniei si a fiecarui pensionar

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre planurile Guvernului de a majora punctul de pensie cu un procent de 14%, explicand ca orice crestere mai mare nu va putea fi sustinuta, se va intoarce.

Calin Popescu Tariceanu ataca Guvernul Orban: Politizarea institutiilor publice de catre Guvernul PNL nu se mai opreste!

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a rabufnit la adresa Guvernului Orban, intr-o postare pe Facebook, dupa ce directorul Laserului de la Magurele, cercetatorul Nicolae Zamfir a fost schimbat din functie fara nicio explicatie, iar in locul sau a fost numit chiar cel care il contesta la conducerea institutului.

Tariceanu: Guvernul Orban trebuie sa plece

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, sustine motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Cabinetul.

Motiunea de cenzura acuza Guvernul Orban de pande-mita generalizata

Motiunea de cenzura elaborata de PSD impotriva Cabinetului Orban poarta titlul Guvernul PNL - De la.

PSD ar putea depune, luni, motiunea de cenzura. Marcel Ciolacu, mesaj catre guvernul Orban: Ati scapat total situatia de sub control

PSD ar urma sa depuna, luni, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva guvernului Orban, potrivit anuntului facut saptamana trecuta de Marcel Ciolacu, liderul interimar al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )