Libnet.ro
UNICEF

21:30

Guvernul pregateste o noua lege a pensiilor

Adevărul Adevărul,
Guvernul pregateste o noua lege a pensiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din sistemul de pensii. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

Ce spune premierul Ludovic Orban despre o criza economica in Romania

Premierul Ludovic Orban este de parere ca nu vom avea o criza economica in anul 2020, deoarece spera ca masurile Guvernului sa aduca crestere econmica.

FOTO VIDEO Premierul Ludovic Orban la Alba Iulia. Ce a spus despre unirea provinciilor romanesti cu autostrazi

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica la Alba Iulia, in timpul manifestarilor dedicate Zilei Nationale, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern.

Gest incredibil facut de premierul Ludovic Orban la ceremonia de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Cei din jur au ramas masca

Premierul Ludovic Orban, aflat duminica la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat in mai multe randuri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii,.

Premierul Ludovic Orban se spala pe maini de scandalul cursului de schimb

Ludovic Orban se spala pe maini de scandalul cursului de schimb. in vreme ce mai multi analisti au sustinut ca euro a explodat din cauza declaratiilor lui Florin Citu, premierul sustine ca de vina ar fi.

Ministrul Monica Anisie, dupa rezultatele extrem de slabe pentru romania la testul PISA: Interventia trebuie sa fie rapida. E nevoie de o noua lege a educatiei

Dezastru pentru sistemul de Educatie. Tara noastra a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testelePISA, iar analfabetismul functional a ajuns la 44% in randul elevilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )