Libnet.ro
UNICEF

01:06

Guvernul s-a angajat fata de FMI sa nu reduca CAS la anul decat daca gaseste resurse pentru a completa bugetul

Adevărul Adevărul,
Guvernul s-a angajat fata de FMI sa nu reduca CAS la anul decat daca gaseste resurse pentru a completa bugetul

Guvernul s-a angajat fata de FMI si CE sa scada cotele de contributii de asigurari sociale fara sa afecteze bugetul, masurile de compensare fiind axate in principal pe largirea bazei de impozitare, unde exceptii importante se regasesc in prezent la veniturile din drepturi de autor si PFA. continuă pe Adevărul

Guvernul s-a angajat fata de FMI si CE sa nu reduca CAS fara largirea bazei de impozitare

Guvernul s-a angajat fata de FMI si CE sa scada cotele de contributii de asigurari sociale fara sa afecteze bugetul, masurile de compensare fiind axate in principal pe largirea bazei de impozitare, unde exceptii importante se regasesc in prezent la veniturile din drepturi de autor si PFA, scrie Mediafax, care a obtinut scrisoarea de intentie convenita de autoritatile romane cu FMI si Comisia Europeana.

Guvernul s-a angajat fata de FMI si CE sa NU reduca CAS fara largirea bazei de impozitare

Guvernul s-a angajat fata de FMI si CE sa scada cotele de contributii de asigurari sociale fara sa afecteze bugetul, masurile de compensare fiind axate in principal pe largirea bazei de impozitare, unde.

Guvernul s-a angajat fata de FMI sa desfiinteze unele proiecte publice si sa opreasca finantarea altora

Guvernul va redacta in decembrie o lista a investitiilor centrale si locale pentru care alocarile bugetare vor fi suspendate, apreciindu-se ca sunt ineficiente din cauza costurilor si a termenelor de executie depasite, iar dupa un proces de reevaluare o parte dintre proiecte vor fi anulate definitiv.

Un nu COMPROMIS: Guvernul s-a angajat sa nu reduca CAS fara largirea bazei de impozitare

Guvernul s-a angajat fata de FMI si CE sa scada cotele de contributii de asigurari sociale fara sa afecteze bugetul, masurile de compensare fiind axate in principal pe largirea bazei de impozitare, unde exceptii importante se regasesc in prezent la.

CAS scade doar daca se maresc taxele.

Guvernul s-a angajat fata de FMI si CE sa scada cotele de contributii de asigurari sociale fara sa afecteze bugetul, masurile de compensare fiind axate in principal pe largirea bazei de impozitare, unde exceptii importante se regasesc in prezent la veniturile din drepturi de autor si PFA. Guvernul a anuntat la finalul negocierilor cu FMI, la inceputul saptamanii trecute, ca intentioneaza sa diminueze CAS cu 5 puncte procentuale de la mijlocul anului viitor, dupa ce a esuat in a convinge .

EXCLUSIV: Guvernul s-a angajat din nou fata de FMI si CE sa nu legifereze falimentul personal

Guvernul s-a angajat din nou fata de FMI si CE ca va lua toate masurile pentru a nu fi adoptata legislatia privind falimentul personal si nici alte propuneri legislative privind recuperarea datoriilor, pe motiv ca ar putea fi subminata.

Guvernul s-a angajat din nou fata de FMI si CE sa nu legifereze falimentul personal

Guvernul s-a angajat din nou fata de Fondul Monetar International si Comisia Europeana ca va lua toate masurile pentru a nu fi adoptata legislatia privind falimentul personal si nici alte propuneri legislative.

Traian Basescu, la Paris: Guvernul s-a angajat sa transmita Planul de Implementare a schemei de Garantii pentru Tineri

Guvernul Romaniei s-a angajat ca pana la finele anului 2013 sa transmita Planul de Implementare a schemei de Garantii pentru Tineri, a precizat, marti, la Paris, presedintele Traian Basescu, in cadrul.

Basescu: Guvernul s-a angajat sa transmita in 2013 planul care va duce la cresterea stagiilor de practica

Guvernul roman s-a angajat sa transmita pana la sfarsitul lui 2013 Planul de Implementare a schemei de Garantii pentru Tineri, a anuntat, marti, la Paris, presedintele Traian Basescu, la Conferinta privind Ocuparea Tinerilor, potrivit unui comunicat al Presedintiei remis miercuri dimineata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )