Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul, sesizare la CCR pe Legea pietelor

Antena3 Antena3,
Guvernul, sesizare la CCR pe Legea pietelor

Guvernul sesizeaza, luni, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) pe amendamentul PSD privind redeschiderea pietelor. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Am atacat la CCR legea care prevede redeschiderea pietelor. O lege nu poate sa modifice o Hotarare de Guvern legata de starea de alerta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea care prevede redeschiderea pietelor ce functioneaza in spatii inchise. Activitatea in cadrul acestora a fost.

Ludovic Orban: Am atacat la CCR Legea care prevede redeschiderea pietelor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea care prevede ca pietele sa fie redeschise. Seful Executivului a adaugat ca unul dintre argumentele sesizarii arata ca o lege nu poate modifica o hotarare de Guvern care se refera la starea de alerta.

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din.

Iohannis a sesizat la CCR legea privind derogarile fiscale pentru terenuri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asup.

Iohannis a contestat la CCR legea initiata de Serban Nicolae care instituie un regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule, grinduri si alte suprafete de uscat

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutionala in legatura cu Legea privind unele masuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, constructii edificate pe acestea si anumitor activitati economice autorizate initiat de senatorul Serban Nicolae.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )