Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

B1 B1,
Klaus Iohannis ataca la CCR Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din. continuă pe B1

Klaus Iohannis sesizeaza CCR cu Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind unele masuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, constructii edificate pe acestea si anumitor activitati economice autorizate.

Iohannis sesizeaza CCR cu Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule, grinduri si alte suprafete de uscat, pentru constructiile ridicate pe acestea si activitatile economice de productie de energie regenerabila, turism, agrement, alimentatie publica, comert cu amanuntul si servicii conexe desfasurate in aceste zone.

Iohannis a sesizat la CCR legea privind derogarile fiscale pentru terenuri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asup.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda zile libere parintilor, in urma inchiderii scolilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind aprobarea ordonantei de urgenta prin care se acorda zile libere pentru parinti in vederea supravegherii copiilor, daca se limiteaza sau suspenda activitatile didactice care presupun prezenta.

Iohannis a contestat la CCR legea initiata de Serban Nicolae care instituie un regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule, grinduri si alte suprafete de uscat

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutionala in legatura cu Legea privind unele masuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, constructii edificate pe acestea si anumitor activitati economice autorizate initiat de senatorul Serban Nicolae.

Klaus Iohannis a promulgat legea care aduce modificari Codului Penal: Nu mai e posibila impacarea in cazul infractiunilor de furt

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, un act normativ ce modifica Legea 2862009 privind Codul Penal. Initiativa legislativa, adoptata de Camera Deputatilor ca for decizional pe 10 noiembrie, a apartinut.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica procedura adoptiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, o lege care modifica procedura adoptiei. Este vorba despre modificarea si completarea Legii nr. 2732004 privind procedura adoptiei, precum si pentru.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care politia locala poate ridica vehicule parcate in alte locuri decat drumul public

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 212002 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis, dupa reportajul recorder.ro privind demisia inginerului Ianculescu: Resping categoric orice numire in functii publice a unor persoane care nu intrunesc conditiile legii si nu au experienta in domeniu

Presedintele Klaus Iohannis respinge categoric orice demers de numire in functii publice a unor persoane care nu intrunesc conditiile cerute de lege si nu au experienta in domeniul in care sunt propuse, dupa ce publicatia recorder. ro a publicat un reportaj privind demisia inginerului Ovidiu Ianculescu din functia de director al Sistemului de Gospodarire a Apelor Mures deoarece postul sau era promis unui membru PNL, dupa cum scrie publicatia citata.

Iohannis a sesizat CCR cu legea care prevede scutiri de taxe pentru activitatile economice de pe insule, initiata de Serban Nicolae

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind unele masuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, constructii edificate pe acestea si anumitor activitati economice autorizate, informeaza Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )